Anca Serea a mai pierdut un proces cu școala privată a copiilor ei! Cât a ajuns vedeta să datoreze după ce și anul trecut a fost pusă să plătească? EXCLUSIV

Anca Serea a pierdut un nou proces cu școala privată la care învață trei dintre copiii ei și ai lui Adi Sână. Vedeta a aflat că are noi datorii neachitate.

Anca Serea
Autor: Radu Constantin

In articol:

Nu este ușor să ai șase copii, mai ales dacă încerci să păstrezi un standard ridicat în ceea ce privește educația acestora. Anca Serea și Adi Sână au ales pentru copiii lor școli private, acolo unde avea de achitat aproximativ 3.000

de euro pe an pentru fiecare copil. Serea, titulara contractului, a plătit însă doar prima rată iar acum școala a dat-o în judecată și a câștigat.

A mai pierdut un proces cu școala privată și anul trecut

Luni, 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea este bună de plat ă. Ea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2136 euro (echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018). La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro.

Anca Serea
Anca este mama a 6 copii

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Este al doilea proces pe care Anca Serea îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecvut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

Citeste si: Anca Serea, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate: ”Voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea? ”Așa de rău ne merge că tocmai ne-am mai cumpărat un apartament”

Pe de altă parte, Anca Serea a declarat că nu există probleme cu banii în familia ei și că, din contră, tocmai a achiziționat un apartament de lux pentru fiul ei cel mare care va împlini 19 ani în câteva luni.

Citeste si: Anca Serea, dezvăluiri despre problemele grave de sănătate: ”Voiam să-mi scriu testamentul”

„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem ”, a spus Anca Serea într-un interviu atunci când a fost rugată să comenteze despre problemele cu

care s-a confruntat în timpul pandemiei. La sfârșitul anului 2019, Anca Serea și Adi Sână au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro, momentan cu chirie, dar că se gândesc să cumpere imobilul pentru a avea mai mult loc pentru toată familia.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea, mamă pentru a șaptea oară! Anunțul la care nimeni nu se aștepta

O mamă este însărcinată cu cel de-al șaisprezecelea copil, la trei luni de la ultima naștere

Lili Sandu este însărcinată în patru luni! Primele declarații: „Nu a fost deloc ușor”

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Alertă meteo ANM! Vremea se strică din nou! Zeci de județe, vizate de un Cod Galben de ultimă oră

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Eminescu iubea marea, da nu voia Dobrogea. Sau detesta Rusia țaristă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies