Anca Serea a răspuns comentariilor răutăcioase, după ce s-a aflat că este gravidă pentru a șasea oară

Anca Serea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Vedeta este gravidă pentru a șasea oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În urmă cu câteva zile, Anca Serea a aruncat ”bomba” în showbizul românesc. Vedeta este gravidă pentru a șasea oară, iar acest lucru i-a adus foarte multă fericire în suflet și în familie. Anca Serea așteaptă să vină pe lume cel de-al șaselea copil, și anume încă o fetiță pe care vrea să o numească Leeah.

  Anca Serea a oferit un interviu exclusiv pentru revista Unica, iar acolo a și spus motivul pentru care adoră să aibă mulți copilași!

  „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă” a spus Anca Serea, pentru sursa citată.

  Citeste si: Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

  Citeste si: Panoul din Vaslui care face înconjurul internetului! Un bărbat este disperat că oamenii fac sex oral pe lacurile lui, iar prezervativele plutesc pe apă! ”Fetelor, dacă o au mică…”

  fara descriere

  Citeste si: Andy de la "Puterea Dragostei" și Dani Mocanu, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Fanii emisiunii, în extaz

  Anca Serea, gravidă a șasea oară

  Anca Serea a anunțat pentru Unica faptul că este gravidă cu cel de-al șaselea copil! La vârsta de 38 de ani, Anca Serea și soțul ei se bucură enorm de faptul că vor deveni părinți pentru a șasea oară.

  „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, povestește Anca despre cum a decurs această sarcină.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate