Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Anca Serea trece prin clipe cumplite în sarcină. Vedeta a dezvăluit ce a pățit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Anca Serea trece prin clipe cumplite. Însărcinată în opt luni, aceasta se resimte mai mult ca niciodată, iar cea de-a șasea sarcină se pare că i-a pus capac soției lui Adi Sînă.

Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, în ultimele săptămâni de sarcină.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen.", a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Dacă la ceilalți trei copii ai săi Adrian Sînă nu a avut curaj să stea în sala de nașteri, acum cântărețul vrea să încerce această experiență.

Citeste si: Ce spun anchetatorii despre românca ucisă cu bestialitate în Spania

Citeste si: Puterea dragostei 13 iunie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei mâine: Hamude aruncă bomba despre Bogdan Mocanu şi grecoaica Regina

Citeste si: Bogdan Mocanu, criză de nervi după ce a aflat că Roxana se iubește cu Iancu: „Am fost un prost”

Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah. I-am pregătit hăinuțele, pătuțul, căruciorul. O să fie un bebe răsfățat, ca toți ceilalți copii ai noștri”, a mai declarat Anca Serea pentru click.ro.

Anca Serea a chemat de urgență ambulanța! De ce boală gravă suferă

Anca Serea se confruntă cu probleme grave în cea de-a șasea sarcină. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Din nefericire, vedeta se confruntă cu o anemie severă, dar, cu ajutorul medicilor, a reușit să o țină sub control.

Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate