Vedete

Anca Serea, cu copiii in vacanta la Viena: "M-am indragostit de bucataria lor"

Anca Serea si-a rasfatat doi dintre copii, David si Sarah, cu o vacanta de vis la Viena.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Anca Serea, cu copiii in vacanta la Viena: "M-am indragostit de bucataria lor"icon photo
Anca Serea, cu copiii in vacanta la Viena: "M-am indragostit de bucataria lor"
Cei trei s-au plimbat peste tot si au vazut locuri care i-au impresionat si care i-au facut sa revina cand vor mai avea ocazia.

”Am vizitat foarte multe locuri, Palatul Schonbrunn, Muzeul Tehnicii, Grădina zoologică, Madame Tussaud, am mers cu trăsura, am vizitat Catedrala Sf. Ştefan. Sarah a fost impresionată de steluţele din părul prinţesei Sissy şi chiar a ţinut neapărat să-i cumpere o cănuţă bunicii cu imaginea prinţesei. David a fost încântat că şi-a văzut idolii în mărime naturală la Madame Tussaud, chiar dacă erau doar din ceară. De asemenea, ne-am îndrăgostit de bucătăria vieneză şi, în special de desert Kaiserschmarrn. Ne-a lipsit micuţul Noah, dar am vorbit cu el în fiecare seară. Vacanţă viitoare însă, cu siguranţă îl vom lua cu noi”, ne-a povestit Anca.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune