Anca Serea, de urgenta la spital cu fiul cel mare! “M-au sunat de la scoala ca a venit cu mana inflamata” VIDEO EXCLUSIV

Anca Serea a trait zilele trecute momente de panica dupa ce a primit un telefon de la un angajat al liceului frecventat de fiul ei cel mare, David.

Autor: S.A.

“Copii mici, probleme mici, copiii mari, probleme mari!”, spune o vorba din batrani. Aceasta i se potriveste perfect Ancai Serea, vedeta de televiziune care are nu unul, ci 5 copii acasa! Zilele trecute, mama eroina a tras o sperietura zdravana dupa ce a primit un telefon de la un cadru medical care lucreaza la liceul fiului ei, iar acesta a anuntat-o ca ar trebui sa se deplaseze la scoala, de urgenta, pentru a-si lua fiul si a merge cu el la primul spital.

(Sacrificiul facut de Anca Serea la ultima sa sarcina)

 

“David a jucat fotbal in ora de educatie fizica si, din pacate, si-a luxat mana, ma rog, a facut o ruptura cu destramare de ligamente. Acum este cu mana ghipsata si trebuie sa stea asa cam 10 zile. M-au sunat de la scoala ca a venit cu mana destul de inflamata in zona incheieturii. Este vorba despre mana dreapta, da, iar este este dreptaci.

Aseara a trebuit sa ii scriu eu temele. El mi-a dictat si eu i-am scris”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Problema a fost rezolvata, iar in aceste momente David se simte bine, desi, ce-i drept, din cauza ghipsului intampina probleme in activitatile sale obisnuite. Pezenta la inaugurarea unui magazin cochet de haine si accesorii de piele, Anca Serea a avut numai cuvinte de lauda la adresa fiului ei, de care se declara indragostita.

 

“Am inceput sa il redescopar pe David pentru ca este intr-o noua perioada din viata lui.

E absolut fascinant, nu stiu, sunt indragostita de el, daca pot sa zic asa. Are 1, 94 si nu ca e fii-meu, dar e foarte frumos! Este curat si are grija de igiena lui. Marea lui dorinta de a deveni medic, doctor, se pare ca se materializeaza, in sfarsit, acum, la liceu. Merge la toate laboratoarele de chimie si le-a scris celor de la o clinica foarte cunoscuta din America ca vrea sa ajunga acolo in viitor si a luat notele cele mai mari la cursurile de fizica, chimie si biologie. In plus, merge la o clinica privata si sta cu doctorii de acolo, parca ar face practica. S-a inscris in SUA la un program si pune diagnosticul asupra unui caz, in care medicina clasica nu a  putut sa faca fata si vorbeste si face schimb de pareri cu ceilalti pasionati de medicina. Cu siguranta vom avea un medic in familie, daca nu doi. David vrea sa fie medic infectionist sau chirurg cardio- toracic, iar Sara, fetita cea mare, medic veterinar”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies