Anca Serea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "A fost nevoie de o transfuzie de sânge..."

Anca Serea a dat primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă la momentul actual.

Anca Serea
Imagine cu Anca Serea
Autor: A.R.

In articol:

Anca Serea
Imagine cu Anca Serea

Anca Serea, soția lui Adi Sînă, s-a confruntat cu probleme destul de serioase de sănătate în ultima săptămână. Se pare că frumoasa vedetă suferă de o anemie severă, fapt pentru care a ajuns la spital în vacanța din Bulgaria.

Anca Serea, probleme de sănătate

Vedeta nu a putut ajunge la ziua de naștere a fiicei sale, Sarah, pentru că a ajuns de urgență la spital. Frumoasa brunetă a vorbit despre problemele cu care se confruntă la momentul actual. Internauții au crezut la momentul respectiv că Anca s-a infectat cu noul coronavirus, însă se pare că motivul pentru care a ajuns la spital este cu totul și cu totul altul.

Primele simptome le-a avut în momentul în care era în vacanță, în Bulgaria, cu soțul ei. Speriată, soția lui Sînă a decis să meargă să facă mai multe investigații când a ajuns în țară.

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie.

Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Citeste si: Kit-ul de combatere COVID-19, care se găsește pe internet, este periculos! Avertismentul vine din partea cadrelor medicale

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită.

Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă.

În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată.

Citeste si: Declarații șocante din partea pacienților aflați în izolare la spital! “Mi s-au adus saci, să stau cu materiile fecale în salon”

Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Citeste si: Lora a trecut prin momente teribile în Bali! "Am căzut în genunchi și am început să plâng..."

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât.', a declarat Anca Serea în emisiunea

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies