Anca Serea revine pe micile ecrane! În ce proiect s-a implicat soția lui Adi Sînă

Anca Serea revine la televizor și va prezenta o emisiune alături de o persoană importantă.

Anca Serea, din nou pe micile ecrane
Anca Serea[Sursa foto: Instagram]
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Vestea că Andreea Bereclanu a renunțat la postul care a făcut-o cunoscută și a decis să se mute la un alt trust de presă a șocat o țară întreagă. Cu toate acestea, se pare că șii Anca Serea va fi colegă cu jurnalista.

Soția lui Adi Sînă va prezena știrile din sport. 

Anca Serea, din nou pe micile ecrane

Anca Serea și Florin Căruceru se pare că vor prezenta știrile sportive, la Prima TV. Cei doi ne vor da ultimele informații importante din lumea sportului, dar și noutăți despre sportivii români și din despre cei din afara țării. Până la momentul actual, frumoasa brunetă nu a dat niciun detaliu despre noul proiect, dar cert este că Anca va reveni pe micile ecrane.

Citeste si: Anca Serea se pregătește să devină mămică pentru a 7-a oară?! Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Adi Sînă

Alături de ea, Andreea Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar de vineri până duminică va prelua ștafeta Marius Saizu.  

Anca Serea, din nou pe micile ecrane
Anca Serea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Andreea Bereclanu, detalii despre noul proiect

Andreea Bereclanu a dat primele declarații despre schimbarea pe care a făcut-o în urmă cu puțin timp, dar și despre noul proiect pe care urmează să îl înceapă. 

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă primesc o lovitură după alta! Au fost dați în judecată de complexul imobiliar în care au locuit! Dezvăluiri exclusive

„Bunul simţ al celor cu care am purtat discuţiile. Ţi se pare puţin? Nu, te asigur că e o rară avis în această lume a patronilor de staţii TV. Este ultimul aspect pe care-l discut, în general. La fel de bine cum nu m-a interesat niciodată salariul cuiva. Sunt conştientă de imaginea şi experienţa mea, aşa încât nu am avut surprize neplăcute la acest capitol.

 

Dar nu asta primează în alegerile mele. Este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt încrâncenaţi, nu se bârfesc şi nici nu se victimizează. E un aer proaspăt adus de mulţi tineri jurnalişti, dar şi competent, adus de seniori. E o echipă echilibrată şi cu o energie bună”, a declarat Andreea Berecleanu.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies