Anca Serea și Adi Sînă nu au plătit școala privată a copiilor! Cei doi au acumulat datorii de mii de euro! Probleme financiare în paradis? EXCLUSIV

Problemele financiare provocate de pandemie nu par să ocolească pe nimeni. Anca Serea, mamă a 6 copii, a primit o lovitură dublă în ultima lună.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Problemele financiare provocate de pandemie nu par să ocolească pe nimeni. Anca Serea, mamă a 6 copii, a primit o lovitură dublă în ultima lună.

Anca Serea și Adi Sînă sunt buni de plată după ce au pierdut două procese în decurs de doar câteva zile. Cei doi par să resimtă din plin criza financiară și economică provocată de pandemia de coronavirus și în fața căreia artiștii par cei mai expuși, ei depinzând practic de spectacole și evenimente publice.

Anca Serea și Adi Sînă, datorii de 7.000 euro


In articol:

Prima veste proastă a venit de la școala privată unde învață trei din cei 6 copii ai Ancăi Serea. Insituția a anunțat-o pe vedetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum are de plătit și o dobândă, conform contractului. Procesul s-a desfășurat pe repede-înainte, iar Anca Serea, titularul contractului de școlarizare, a aflat că datoria de 2.136 euro a crescut la 3.642 euro. Sentința este una executorie iar vedeta a avut timp 10 zile să atace hotărârea, în caz contrar putând fi declanșată procedura de executare silită (în cazul neplății datoriei).

anca serea, adi sina
Anca Serea și Adi Sînă par un cuplu perfect

La câteva zile distanță, o altă veste proastă. O bancă din România a obținut acordul judecătorilor să treacă la executarea silit împotriva Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video. Banca încearcă astfel să recupereze suma restantă de la un credit făcut în anul 2016, din care mai este de plătit 16.776 lei (aproximativ 3.400 euro).

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a soției lui Adi Sînă: ”M-am simțit foarte...”

Citeste si: Anca Serea, declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "A fost nevoie de o transfuzie de sânge..."

Anul trecut, cei doi s-au mutat într-o vilă de o jumătate de milion de euro

Sigur, nu sunt sume foarte mari, raportate la veniturile obișnuite ale familiei. La sfârșitul anului trecut, Sînă, Serea și cei 6 copii au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 euro în localitatea ilfoveană Cernica, pentru că pur și simplu nu mai aveau loc în vechea casă. De asemenea, în această vară, cei doi s-au mutat împreună cu toată familia, la mare, pentru o lună întreagă.

anca serea
Anca Serea, o mămică superbă

Adi Sînă este fost membru al trupei Akcent, este cântăreț și producător muzical, în timp ce Anca Serea este vedetă TV, model și este o favorită a companiilor pentru spoturi publicitare.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Anca Serea, însărcinată a șaptea oară!? Anunțul făcut de vedetă

Anca Serea şi Adi Sînă au fost daţi în judecată! Vezi cum s-a încheiat totul!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies