Vedete

Anca Serea si Adi Sina pleaca cu o tona de bagaje in concediu. E incredibil cate obiecte iau cu ei pentru copii!

Anca Serea si Adi Sina nu se incurca atunci cand pleaca in vacante. O dovedesc din plin fotografiilerealizate in timpul concediului de iarna, petrecut in Austria.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Anca Serea si Adi Sina pleaca cu o tona de bagaje in concediu. E incredibil cate obiecte iau cu ei pentru copii!icon photo

Anca Serea si Adi Sina au 5 copii si fiecare are nevoie de haine de schimb si nu numai. Asa se face ca, pentru ei, orice iesire banala din oras se transforma intr-o aventura a pregatirilor. Situatia e si mai grava cand familia pleca in concediu, cum s-a intamplat acum, dupa Sarbatorile de Craciun, cand cei doi parinti aproape ca "si-au luat casa in spate".

In vacanta din Austria, Anca Serea si Adi Sina au luat cu ei in vacanta un sifonier intreg! Practic, pentru doi adulti si 4 copii, cati au avut cu ei in concediul petrecut in Austria, parintii au avut 12 bagaje. 

Angajatii hotelului au muncit din greu cand Anca Serea si Adi Sina au parasit hotelul

Mai mici sau mai mari, trolerele cu haine, gentile de voiaj si bagajele voluminoase de calatorie formau un munte. Astfel, in momentul in care au parasit un hotel si o statiune turistica, angajatul hotelului a umplut pana in varf cel mai mare caruciorul de carat bagaje care exista in resortul respectiv.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune