Anca Serea, socata de ce cauta lumea pe Google despre ea! Ce reactie a avut cand a aflat

Anca Serea a aflat ce cauta lumea despre ea pe Google, iar una dintre cautari a socat-o pe sotia lui Adrian Sina.

Autor: A. I.

Una dintre cautarile legate de Anca Serea este legata de religia sotiei lui Adi Sina.

"Ce religie are Anca Serea" este una dintre cautarile de pe Google, iar aceasta a reactionat: "Pentru ca avem multi copii, lumea ma intreaba daca facem cumva parte dintr-o secta. Nu e cazul. Suntem crestin-ortodocsi".

Nu aceasta cautare a socat-o insa pe Anca Serea, ci una legata de kilogramele pe care le are.

"Cate kilograme are Anca Serea" cauta oamenii pe Google, ceea ce a lasat-o masca pe Anca Serea. "Nu cred ca lumea cauta asta. Serios? Cauta lumea asa ceva? Am 54 de kilograme", a spus Anca Serea la Pro TV.

Anca Serea are o silueta de invididat, dar recunoaste ca mananca suficient. Si e si obligata sa faca acest lucru pentru ca sufera de anemie. "Acum mananc trei mese pe zi si doua gustari, ca am ceva probleme de sanatate. Nu e nimic de ascuns, am o anemie, o am de cand eram adolescenta. S-a acutizat acum, dupa nastere. Anemie, nimic altceva", a mai spus Anca Serea.

Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit in 2015, ei formand un cuplu din 2011. Cei doi au impreuna 5 copii, Noah, Ava Stephanie si Moise, dar si David si Sara, din relatia anterioara a Ancai Serea.

Cu toate acestea, cei doi au spus de mai multe ori ca isi mai doresc copii. La cununia religioasa a lor, David si Noah au fost cavaleri de onoare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies