Anca Turcasiu, Adina Buzatu si Cristina Cioran, senzuale si elegante intr-un nou pictorial! Vezi ce trupuri suple au vedetele

Distribuie pe:

fara descriere

 

Anca Turcasiu este o prezenta care iti rapeste privirea chiar si la 42 de ani. Actrita se mandreste cu gene bune pe care le-a mostenit de la mama ei care era divina si de la tatal chipes.

"Da, seman cu mama mea, care a fost o femeie superba, o combinatie intre Claudia Cardinale si Gina Lollobrigida. Avea un echilibru cu adevarat divin, lasat de Dumnezeu. De la ea am luat aproape totul, dar si ceva de la tata, care, si el, e chipes inca, foarte aratos. Am gene bune si, da, se poate spune ca m-am nascut frumoasa. Cand am debutat, la 16 ani, atrageam toate privirile pe scena, la Mamaia", a declarat Anca pentru revista Tabu.

Actrita a refuzat un rol intr-un film deoarece ii se parea scenariul prea vulgar: "Uite, am primit recent un scenariu si l-am returnat destul de repede. Nu-mi venea sa cred: actiunea era pe timpul lui Ceausescu, dar, stiu sigur, noi, pe vremea aia, nu vorbeam atat de vulgar."

Alaturi de Anca Turcasiu au mai pozat si Adina Buzatu, stilista vedetelor, si prezentatoarea emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D, Cristina Cioran. Cele trei si-au etalat trupurile suple in tinute elegante, intr-un decor de poveste!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate