Ancheta la Tarom dupa scandalul facut in avion de Razvan si Dani

O ancheta este in derulare la Tarom, dupa scandalul facut in avion de cei doi prezentatori TV, Razvan si Dani.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePilotii si stewardezele de pe cursa in care a avut loc scandalul trebuie sa dea declaratii despre ce s-a intamplat cu exactitate in avion. Conducerea Tarom a deschis o ancheta dupa aparitia informatiei in presa. Pilotii si stewardezele spun ca Razvan Simion si Dani Otil nu au consumat bauturi alcoolice la bordul avionului.
Conform martorilor la incident, Razvan si Dan ar fi facut scandal si s-ar fi luat de stewardeze. Incidentul putea sa degenereze pentru ca pilotii, la un moment dat, ar fi vrut sa aterizeze de urgenta la Sibiu pentru a-i da jos din aeronava pe cei doi prezentatori.

"Domnul Dani a fost mai retinut, dar Razvan Simion a facut haos, s-a luat de stewardese, le-a injurat, le-a facut bagaboante si curve, a spus glume deocheate si cu subinteles, apoi a continuat cu pilotii, pe care i-a jignit in ultimul hal, nu credeam că cei doi tineri cu care ne bem cafeaua dimineata au un cu totul alt comportament in afara micului ecran", a povestit o martora la incident, citata de Romania TV.

Conform aceleiasi surse, Razvan si Dani au fost preluati la Bucuresti de politia de frontiera, fiecare alegandu-se cu o amenda de 200 de lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate