Anchetatorii au finalizat expertiza in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu! Cauza decesului, halucinanta: "Pur si simplu..."

La mai bine de trei luni de la disparitia fulgeratoare a lui Ioan Gyuri Pascu, moartea acestuia pare a nu mai fi invaluita in mister.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereIoan Gyuri Pascu s-a stins stins in dimineata zilei de 26 septembrie, cand a suferit un infarct, efectele acestuia fiind agravate din cauza diabetului de care suferea artistul. Totusi, la scurt timp au aparut informatii conform carora medicii de pe ambulanta nu ar fi procedat "ca la carte" atunci cand au ajuns la fata locului, iar autoritatile au ajuns la niste cocluzii halucinante, scrie Cancan.

Mai exact, dupa ce cadrele medicale au anuntat ca defibrilatorul cu care s-a intervenit in cazul lui Gyuri a fost trimis la reparat, o echipa de specialisti  constatat ca apartul despre care se spunea ca nu a functionat nu avea nicio problema

”Gyuri Pascu a fost lăsat să moară… cu zile! Aparatul mergea perfect, dar nu le-a păsat, au ajuns acolo şi au făcut totul în bătaie de joc, apoi au minţit când s-a cerut să fie predat aparatul”, a declarat o sursă pentru Cancan, in urma realizarii expertizei in urma careia s-a stabilit ca defibrilatorul functiona.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate