Anchetatorii au ignorat 3 elemente în dosarul Cazul Caracal! Ce piste ar fi putut deschide

Trei elemente au fost ignorate de anchetatori în dosarul Cazul Caracal! Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Trei elemente au fost ignorate de către anchetatori în dosarul Cazul Caracal, unde Gheorghe Dincă a luat fete la ocazie cu mașina, le-a răpit, le-a sechestrat și le-a ucis.

Citeste si: Știrea falsă care i-a alertat pe români: „Gheorghe Dincă a murit în urma unui accident, în apropiere de Penitenciarul Jilava”

În primul rând, conform Antena 3, prima pistă ”nedescoperită” de anchetatori este legată de banii pe care Gheorghe Dincă îi primea. De unde, proveneau, de fapt, banii? El primea într-un cont personal bani, conform spuselor unui patron al unei case de amanet. De asemenea, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat faptul că mama ei, soția criminalului din Caracal, a renunțat să mai muncească de când s-a întors din Italia.

Citeste si: Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

În cel de-al doilea rând, iubitul Luizei Melencu nu fusese audiat foarte mult timp și ce se întâmplă cu apelurile primite de Luiza înainte de a fi răpită. Iar o altă întrebare care se află pe buzele tuturor: cu cine s-a întâlnit Gheorghe Dincă la Craiova?

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate