Anda Adam a vorbit pentru prima data despre despartirea de Victor Slav! Uite cum ii tremura vocea si cum abia s-a abtinut sa nu planga!

Anda Adam si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu de putin timp, iar decizia lor de a se separa a luat prin surprindere pe toata lumea. ##VIDEO3680##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereCei doi nu au vorbit public despre despartire, dar Anda a acceptat invitatia WOWbiz si a oferit detaliile care au dus la acest lucru. Anda si Victor au simtit ca nu mai pot forma un cuplu si au decis sa se desparta.

"Asta este, nu am vrut sa se intample chestia asta, dar asa a fost sa fie. Ne-am dat seama ca e mai bine asa. Au fost foarte multe interpretari. S-a spus ca eu l-am dat afara din casa, ca el si-ar fi luat lucrurile de la mine cand eu eram la un concert. Sunt minciuni. Noi am cazut de comun acord sa ne despartim, ca e mai bine asa. Am ramas in relatii foarte OK pentru ca asa e normal intre doi oameni civilizati.", au fost primele cuvinte ale Oanei dupa despartirea de Victor Slav intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru WOWbiz.

fara descrierefara descriereDespartirea nu a fost atat de grea pentru Anda care nu resimte acest lucru. Are foarte multe concerte si singurul care ii lipseste este somnul.

"O duc foarte bine pentru ca am un program agitat. Nu ma plang pentru ca imi place ceea ce fac. Am momente in care visez ca dorm. Oricum, mereu ma orientez in functie de situatie. Daca prind vreo canapea dorm si eu cate 10 minute", a dezvaluit Anda Adam la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate