Anda Adam: “Am platit cash pretul integral al operatiei pentru silicoane, nu am beneficiat de nicio reducere!”

Anda Adam dezminte informaţiile apărute recent în presă privind presupusa reducere a costurilor operaţiei estetice de înlocuire a implanturilor mamare printr-o asigurare medicală.

Distribuie pe:

fara descriere“Nu am vrut să ofer nicio declaţie până în acest moment pentru că este un subiect ce ţine de intimitatea fiecărui om. Am remarcat însă că informaţiile din presă au ajuns să sfideze nu doar adevărul, ci şi respectul faţă de un om care a muncit o viaţă întreagă pentru a-şi clădi o carieră de succes. Prin urmare, ţin să precizez: am recurs la o operaţie de înlocuire a implanturilor mamare, precedentele datând deja de 11 ani. Intervenţia a avut loc la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti şi efectuată de domnul doctor Stan. Am plătit suma integral, cash, acelaşi tarif pe care l-au plătit şi alte paciente, printre acestea şi prietene de-ale mele. Nu am beneficiat de nicio reducere, nici pe seama notorietăţii mele, nici printr-o asigurare medicală. În cazul acestui tip de operaţie, nicio asigurare medicală nu suportă costurile intervenţiei, fiind una pur estetică, şi nu de reconstrucţie în urma unui accident.


Nu înţeleg cum de s-a ajuns să se speculeze aşa ceva. Este revoltător în condiţiile în care unii oameni, care au nevoie de sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate, ajung să creadă că Anda Adam a avut întâietate pe baza unui moft. Chiar dacă legal s-ar fi putut întâmpla, nu aş fi avut nevoie de reduceri, de compensaţii, costurile acestei intervenţii nefiind o problemă pentru mine. Este trist, însă, să constaţi cu se aruncă pe nedrept cu noroi în tine, cu neadevăruri pe baza unui subiect ce ţine oricum de intimitatea ta! Am muncit toată viaţa şi voi munci în continuare să le ofer celor care mă apreciază muzică şi show-uri de calitate şi continui să sper că doar acestea contează cu adevărat, nu exagerările şi neadevărurile apărute uneori în presă”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate