Anda Adam are o preferata? Artista a spus numele concurentei care ar trebui sa castige cel de-al doilea sezon din Exatlon

Anda Adam a spus in emisiunea FanArena cine considera ca ar trebui sa castige competitia Exatlon!

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Surprize? Poate! Anda Adam a spus in emisiunea FanArena despre posibila persoana preferata a ei! Intrebata de gazda emisiunii, Ilinca Vandici, cine este acea persoana, artista i-a rostit numele Anei Otvos.

"Si eu sunt curioasa daca poate sa castige o fata Exatlon! Nu stiu, Ana Otvos", a spus Anda Adam. 

Adrian Blidaru a vorbit despre experienta pe care a avut-o la Exatlon sezon II

Adrian Blidaru a facut foarte multe marturisiri in editia de astazi a emisiunii FanArena, povestind ca Whats'Up a fost un luptator bun, chiar daca a iesit primul din competitie. De asemenea, acesta a incercat sa se autodepaseasca. Pe de alta parte, lui Adrian Blidaru i-a fost foarte dor de familie si de casa, iar surpriza de care a avut parte in urma cu o zi, la aeroport, l-a emotionat.

"Mi-a placut foarte mult de Ciprian. L-am supranumit "Fuego", cel mai bine ar fi sa fie doar Ciprian-Ciprian si Fuego-Fuego. L-am vazut un om asumat. A fost foarte greu pentru ca mai toata lumea spunea ca primele doua saptamani sunt periculoase. M-am adaptat destul de repede dar si psihic am picat tot atat de repede. Plecarea lui Whatsy, certurile pe care le aveam si intre noi pentru ca nu respectam strategiile si atunci am realizat ca nu tragem toti la aceeasi caruta. Ce s-a intamplat acolo sunt inerente si nu le poti da la o parte. El era baiatul care dadea totul pe traseu (n.r. Whatsy). Trebuie sa se autodepaseasca, in momentul in care a plecat, echipa s-a simtit putin vinovata. Noi nu suntem apropiatii lui, nu-l stiam dinainte. (...) Eu pana nu vad, nu cred. Mi-am asumat, am plecat. Nu mi-e rusine cu ce am facut acolo, chiar am incercat sa fiu pionul din echipa. Eu in sport nu prea aveam emotii (n.r. despre tremuratul picioarelor). Cand am urcat scarile la primul traseu, mi-e frica de inaltime. Nu aveam cum sa nu reusesc. Whatsy inspira incredere si ne motiva si pe noi. El trebuia sa se autodepaseasca. Odata cu plecarea lui, s-a pierdut asta. Au fost niste iesiri. (...) El incerca sa fie prieten cu toti, incerca sa ne adune sa fie prieten cu toti si atunci normal ca se creeaza distanta aia", a marturisit Adrian Blidaru in emisiunea FanArena.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: