Anda Adam, de nerecunoscut! Uite cum a fost surprinsă artista! VIDEO EXCLUSIV!

Anda Adam, de nerecunoscut! Uite cum a fost surprinsă artista! Vedeta s-a mai îngrăşat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România şi totodată o femeie extrem de sexy care are un magnetism aparte. Sinceră, sigură pe ea şi foarte amuzantă, cântăreaţa reuşeşte să se menţină în categoria A a artiştilor de mai bine de 15 ani.

Citeste si: Anda Adam a făcut dezvăluirea! Ce legătură există între ea şi o concurentă de la "Bravo, ai stil!": "Te ştiu din alte conjuncturi"

fara descriere

Ei bine, când zici Anda Adam, te gândeşti imediat la acţiune, sport şi fitness. Vedeta care a participat şi la Exatlon, în primul sezon, este o împătimită a provocărilor care o fac să-şi testeze limitele.

Anda Adam e de nerecunoscut! Paparazzii au surprins-o recent!

Citeste si: Anda Adam a botezat copilul unui cunoscut membru al Clanului Fluture! Alături de cine a mers la ceremonie şi petrecere

fara descriere

Solista a recunoscut că a mers şi de două ori pe zi la sala de fitness, locul unde ea se recreează cel mai mult. În ultima vreme însă, protagonista noastră a mai pus câteva kilograme, iar asta se observă şi în imaginile realizate de paparazzii WOWbiz.ro.

Citeste si: Adorabilă! Ce răspuns supertare a dat fetiţa Andei Adam când Teo a întrebat-o pe Evelin "Unde o pupă mami pe tati?" - Cântăreaţa a roşit instant

Aceştia au imortalizat-o pe Anda, în urmă cu câteva zile, într-un trening larg, nemachiată şi vizibil mai plinuţă decât o ştim. Grăbită, cântăreaţa s-a urcat repede în maşina ei de lux, proaspăt colantată şi a demarat în trombă.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate