Paparazzi

Anda Adam, îmbrăcată ca de nuntă! Cum şi-a făcut apariţia cântăreaţa în plină stradă! Imagini senzaţionale! VIDEO EXCLUSIV

Frumoasa artistă purta o rochie de Oscar, chiar dacă era pe stradă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Anda Adam a făcut întotdeauna senzaţie la fiecare apariţie a ei, fie că a fost vorba despre participarea la o emisiune, prezenţa la vreun eveniment sau pur şi simplu alegerea de a se plimba prin parc alături de familia ei! Mai mereu, a primit laurii şi notele cele mai mari! (intră să vezi ce i-a spus Anda Adam lui Victor Slav la ”Vulturii de noapte”)

Însă, cum s-a prezentat la ultima ei ieşire în public, a întrecut toate aşteptările! Anda a arătat fabulos, de parcă ar fi fost cu adevărat regina balului!

 

Anda Adam a atras toate privirile pe stradă! Ce sandale a avut în picioare

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedetă, serile trecute, exact la plecarea din zona în care locuieşte, împreună cu alţi prieteni! În momentul în care a ieşit din clădire şi s-a îndreptat spre maşină, Anda Adam a atras toate privirile pe stradă! Rochia lungă, argintie, potrivită pentru o nuntă fastuoasă sau un eveniment pe măsura, era senzaţională şi în tendinţele sezonului! La ea, fosta ”faimoasă” de la Exatlon a asortat o pereche de sandale albe, o capă de blană neagră, un portofel roşu de fiţe, iar în privinţa coafurii, a mers pe un stil simplu, cu păr drept, cel care, de altfel, o prinde şi cel mai bine!

Galerie foto  Urmatorul articol