Anda Adam isi doreste un barbat care sa o serveasca: "Un domn inalt, brunet, cu maini frumoase, cu buze groase care sa ma astepte cu o sticla de sampanie"

Cantareata a marturisit ca isi doreste un barbat frumos, cu buze groase care sa o astepte dupa concerte in camera de hotel, cu o sticla de sampanie.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDaca va intreba cineva peste 20 ani cine este Anda Adam, ce raspuns va primi?

Anda Adam este o mare cantareata a Romaniei si nu numai, pentru ca a dus numele tarii sale cu fruntea sus, peste hotare.

Care a fost cel mai mare sacrificiu facut pentru cariera?

Faptul ca nu am avut adolescenta, ca nu am avut preocuparile adolescentilor din jurul meu, pentru ca eu aveam de cantat, de filmat, de mers la orele de canto. Dar nu-mi pare rau, pentru ca am ales acest drum de bunavoie si nesilita de nimeni si sunt foarte fericita cu ceea ce fac.

Ce talente ascunse aveti?

Stiu sa machiez foarte frumos. Si ma descurc si la par. Si sunt supertare la unghii, tocmai pentru ca am aceasta fixatie, pentru o manichiura impecabila. Atunci cand intalnesc un om, primul lucru pe care-l fac este sa-i privesc mainile.

Acum cateva luni ati declarat pentru o televiziune ca dupa concert este foarte trist sa te intorci intr-o camera de hotel goala. S-a schimbat ceva de atunci sau tot goala este camera?

Nu s-a schimbat nimic, tot goala este, pentru ca nu pot impune prin contract ca la fiecare hotel la care merg sa ma astepte cineva in camera. Ce sa zic? Sa fie un domn inalt, brunet, cu maini frumoase, cu buze groase care sa ma astepte, va rog frumos, dupa concert, daca se poate si cu o sticla de sampanie? (rade)

Citeste intregul interviu pe ziare.com!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate