Vedete

Anda Adam isi lanseaza noua colectie de costume de baie! Spectacol la Bucharest Fashion Week

In aceasta seara, Anda Adam isi prezinta noua colectie de costume de baie. Lansarea are loc in cadrul Bucharest Fashion Week.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Anda Adam isi lanseaza noua colectie de costume de baie! Spectacol la Bucharest Fashion Week
icon photo

La un an de cand s-a lansat in afaceri si si-a deschis magazine online de haine, Anda Adam isi prezinta ce-a de-a doua colectie de costume de baie de lux pentru femei. (Ce a facut Anda Adam, dupa ce a revenit de la Exatlon)

Prezentarea are loc chiar in aceste momente, in cadrul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania.

Costumele de baie sunt unicat, sunt personalizate si executate manual, unele dintre ele avand atasate accesorii cu aplicatii de pietre si cristale Swarovski.

Fiecare costum de baie in parte este personalizat si unic in felul sau pe piata din Romania.

Acestea sunt executat manual si se distring de restul costumelor de linie, cele banale si comune, prin faptul ca au aplicatii de pietre sau cristale Swarovski, ceea ce le transforma in produse de lux.

In cadrul prezentarii colectiei sale, Anda Adam, fosta concurenta de la Exatlon, a sustinut un concert incendiar.

 

 

 

 

 

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune