Anda Adam: "Nu sunt pregatita sa am o noua relatie. Sunt singura. Am ramas prietena cu Victor, vorbim des la telefon"

Anda Adam neaga ca si-ar fi refacut viata amoroasa dupa ce s-a despartit de Victor Slav, desi a fost surprinsa in compania unor domni.

Distribuie pe:

fara descriereCantareata spune ca deocamdata nu este pregatita sa inceapa o noua relatie, mai ales ca are un program foarte incarcat.

"Sunt foarte relaxata. Este firesc ca presa sa scrie despre noi, orice persoana care intra in contact cu noi va aparea in presa", a declarat Anda pentru PoveStiri Adevarate.

"Nu sunt pregatita sa am o relatie. Sunt singura, foarte singura, vreau sa ma ocup mai mult de mine. Cand o sa fiu pregatita, nu o sa ma feresc, nu am de ce", a completat ea.

Despre ruptura de Victor Slav, Anda nu a vrut sa dea prea multe detalii. "Am ramas prieteni, vorbim la telefon des. Vreau sa fie sanatos, fericit, sa aiba niste sarbatori. Oamenii se mai si despart", a mai spus artista.

 

"Nicio despartire nu e usoara, dar viata merge mai departe. Ne-am despartit intr-un mod civilizat. M-as simti linistita sa aflu ca este cu cineva, ca ii este bine", a mai punctat fosta iubita a prezentatorului Meteo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate