Vedete

Anda Adam o vede pe Diana Belbita marea castigatoare de la Exatlon. Afla detalii nestiute despre prietenia lor, dezvaluite de mama "printesei razboinice"

Diana Belbita de la Exatlon e prietena cu Anda Adam. Mama "printesei razboinice" a vorbit despre relatia dintre ele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Anda Adam o vede pe Diana Belbita marea castigatoare de la Exatlon. Afla detalii nestiute despre prietenia lor, dezvaluite de mama "printesei razboinice"icon photo

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion al competitiei-fenomen, iar de curand ne-am dat seama de la cine mosteneste sportiva calitatile de invingatoare. Mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon ne-a marturisit ca si ea este perseverenta, nu se lasa doborata si e la fel de patimasa ca fiica ei.

"Cand mergeam cu sotul meu la meciurile Dianei, eu ma apropiam de cusca, voiam sa trag de ea, urlam, imi incurajam fiica. Sotul meu este mai linistit. Statea cuminte pe scaun si privea fara sa-si manifeste emotiile.", a spus mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon.

Crina Belbita a vorbit si despre prietenia fiicei ei cu artista Anda Adam care a parasit competitia in urma cu o luna si jumatate.

"S-au imprietenit acum cinci ani. Anda a cantat in deschiderea unui meci al Dianei, iar de atunci au legat o amicitie puternica. Anda e o fata extraordinara. E sufletista, are mult bun simt si e ambitioasa. Are multe in comun cu fiica mea. Amandoua vor sa fie cele mai bune in ceea ce fac si la ele nu exista "nu pot", ne-a povestit mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon.

Diana Belbita, marea castigatoare Exatlon dupa parerea Andei Adam. Vezi ce a spus solista despre prietena ei "printesa razboinica"

In urma cu cateva saptamani, in platoul emisiunii WOWbiz, Anda a rostit numai cuvinte de lauda despre Diana Belbita de la Exatlon.

"Diana a fost propusa de mine pentru aceasta competitie si ma bucur ca a ajuns acolo. Inainte sa plec am avut doar cateva minute sa ne luam ramas bun. Diana mi-a zis asa: 'te rog sa dai de mami si sa-i spui ca sunt foarte bine aici'. Este cea mai putin accidentata dintre toti. Este sanatoasa. Ea a gasit o metoda sa treaca peste foame. Doarme. Diana Belbita poate sa castige aceasta competitie, eu am mari sperante in ea. Este rapida, are forta, are un moral puternic. Nu se accidenteaza des", a declarat Anda Adam despre Diana Belbita de la Exatlon.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune