Anda Adam, păcălită de un șofer de autobuz: „Mi-a spus, dacă nu-mi convine, să cobor”

Aflată într-o vacanță în Mexic, Anda Adama plătit pentru o cursă cu autobuzul mult mai mult decât ar fi trebuit. Cântăreața a povestit cum a fost păcălită de șofer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Anda Adam este o mare fană a vacanțelor în afara țării. Într-o vizită în Mexic, însă, artista a avut parte de o experiență destul de neplăcută. Frumoasa blondină a fost păcălită de un șofer de autobuz care i-a spus că nu are să-i dea rest, așa ea a ajuns să plătească mai mult decât ar fi trebuit.

Citeste si: Cum arată un fotomodel celebru după ce a născut! Imaginile cu Roxana Diță în costum de baie sunt DEMENȚIALE

Anda Adam a povestit cum a fost păcălită de un șofer de autobuz din Mexic

Într-o emisiune de televiziune, Anda Adam a povestit exact ce i s-a întâmplat în vacanță.

„Ce este foarte important e să schimbați bani în banii lor, în pesos, pentru că altfel o să fiți păcăliți. Șoferii de autobuz te taxează la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru că nu aveam mărunt, nu m-am gândit la detaliul ăsta, că s-ar putea să nu aibă să ne dea rest, că ne dă în pesos și ne dă la ce curs vrea el. Ideea este că la cât ne-a dat rest, am plătit mai mult decât dacă am fi luat un taxi. Ne-a păcălit.

Eu mi-am dat seama, m-am dus și i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru că mi-a răspuns să-i dau pesos, dacă nu-mi convine sau să cobor. Deci nu aveam alternativă. Este 18 pesos de persoană, iar un dolar înseamnă în jur de 40 de pesos. Și un dolar dacă dai, tot te păcălești, deci cel mai bine e să plătești direct în banii lor. Noi eram trei persoane, ar fi trebuit să plătim 54 de pesos, să zicem doi dolari, rotunjit. Și ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neapărat la diferența aia de bani, dar ne-am simțit păcăliți. Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori”, a spus Anda Adam, conform SpyNews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate