Anda Adam, reacție violentă la adresa unei domnișoare cu care și-a prins soțul că vorbea! „Nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap”

Anda Adam a avut un schimb de replici agresiv cu femeie cu care partenerl ei de viață își dădea mesaje pe Instagram!

Anda Adam
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Un nou scandal monstru zguduie din temelii lumea mondă! Protagonistă este chiar celebra artistă Anda Adam și o domnișoară cu care se pare că mai pierde timpul soțul ei pe Instagram. 

Anda Adam și soțul ei, fostul manechin și actualul om de afaceri Sorin Andrei Nicolescu, au spus „Da” în fața ofițerului stării civile în 2015. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță. Între cei doi există o diferență de vârstă de cinci ani, el fiind mai mic ca ea, însă asta nu a fost niciodată o problemă între ei. 

Artista este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar până în prezent a reușit cu brio să țină detaliile legate de familia ei departe de urechile curioșilor. Până acum! Anda Adam a avut o izbucnire destul de agresivă la adresa unei domnișoare care vorbea cu soțul ei pe Instagram. Să fie acesta sfârșitul unei povești de dragoste? Iată ce vorbe grele i-a aruncat artista femeii care-i curta partenerul de viață! 

Anda Adam
Anda Adam [Sursa foto: Instagram]

Anda Adam izbucnire violentă la adresa domnișoarei care vorbea c soțul ei pe rețelele de socializare

Anda Adam este foc și pară pe femeia care a încercat să-i curteze soțul, iar după ce a văzut ce mesaje i-a lăsat domnișoara partenerului ei de viață, aceasta a ieșit la atac. Și vă avertizăm că nu s-a purtat deloc cu mănuși cu cea care voia să să-i fure bărbatul, ci a fost extrem de explicită în...cuvinte.

A amenințat-o cu bătaia pe domnișoara respectivă și a jignit-o cum i-a venit la gură. 

Schimbul de replici dintre cele două a pornit după ce femeia care s-a dat la soțul ei a început să-i vizioneze InstaStory-urile Andei Adam, care nu a mai rezistat și i-a spus vorbe grele. 

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

„-Te interesează ce fac eu, nu? M****o. Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de păr în cap!(...) Că altfel nu-mi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon.

- Eu nu l-am căutat, el pe mine.

- Și insistai să te sune pe video call, că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă! ”, este schimbul de replici dintre Anda Adam și domnișoara respectivă. 

Însă discuția nu se încheie aici. Anda Adam  continuă să-i arunce tot felul de vorbe și continuă să o amenințe pe femeie. 

Citeste si: Se anunță un nou divorț în showbiz? Indiciile că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit definitiv

 

Anda Adam
Anda Adam și Sorin Nicolescu

Relația dintre Andra Adam și Sorin Andrei Nicolescu pe timpul pandemiei

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu nu se urmăresc reciproc pe rețelele de socializare, mai mult decât atât artista nu apare în nicio poză alături de soțul ei pe Instagram! Chiar dacă nu mai sunt evenimente publice, cei doi nu mai sunt văzuți nicăieri împreună. 

Citeste si: Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au împăcat? Prima reacție după zvonurile că ar fi divorțat în secret: „Binecuvântat”

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a povestit artista.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anda Adam, ghinion în trafic! Cântăreața și-a găsit mașina spartă: ”Ce fel de om poate să facă așa ceva”

Anda Adam a vorbit despre experiența Ferma! "În ultimele 5-6 zile am plâns zi de zi..."

Anda Adam, dezvăluiri emoționante despre divorțul părinților ei! "Eu nu simțeam că sunt despărțiți..."

Gina Pistol și Smiley au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor

Moise Guran aruncă în aer tot ce s-a spus despre COVID. Adevărul despre cifrele din România: Procurorii trebuie să investigheze

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies