Anda Adam rupe tăcerea! Ce spune despre zvonurile despre divorț: „Nu am depus actele la notar”

Anda Adam spulberă toate speculațiile care au apărut în ultimele zile în presă cu privire la divorțul de soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Anda Adam și soțul ei nu s-au mai afișat de ceva timp împreună, nu se mai urmăresc și nici nu mai poartă verighete, fapt ce i-a făcut pe majoritatea să creadă că s-a ajuns la o despărțire. 

Citeste si: Anda Adam, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Sorin Nicolaescu: „E a doua...”

Anda Adam rupe tăcerea! Ce spune despre zvonurile divorțului: „Nu am depus actele la notar”

Anda Adam a citit ce s-a scris în presă zilele acestea cu privire la divorțul de Sorin Niculescu, dar a preferat să tacă. S-a scris chiar și că a depus actele de divorț la notar și că ar fi stabilit pensia alimentară pentru fetița ei. Întrebată de jurnaliștii Viva dacă aceste lucruri sunt adevărate, Anda Adam a negat vehement totul. 

fara descriere

Citeste si: Antonia, complet dezbrăcată pe Instagram. Cum a reacționat Alex Velea când a văzut fotografia scăpată pe Internet

Citeste si: Anda Adam divorțează?! „Nu mi-e frică de divorț…”

fara descriere

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a declarat Anda Adam în exclusivitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate