Anda Adam, scene de "mare dragoste" cu Roxana Vancea! Ele se harjoneau, viitorul sot al blondinei le privea! Imaginile sunt aici!

Anda Adam si iubitul ei s-au logodit la numai cateva luni de relatie, dar libertatea Andei nu s-a terminat. ##VIDEO256784##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierePrietenii ocupa in continuare un loc important in viata blondinei, iar paparazzii WOWbiz.ro au fost martorii unei scene de amor prietenesc intre cele doua.

fara descrierefara descriereRoxana i-a facut cadou o bluzita si o bratara si i-a oferit niste sarutari pe obraz. Mai apoi, cele doua si viitorul sot al Andei au mers la o cafenea. Anda si Roxana s-au pus pe povestit, in timp ce iubitul Andei parea a fi a cincea roata de la caruta. N-a scos un cuvant si parea putin stanjenit de ce se intampla.

fara descrierefara descriereDesi au stat foarte la restaurant, se pare ca povestile nu s-au terminat, iar Anda si Roxana si-au continuat povestile in strada. Pana si paparazzii WOWbiz.ro au ramas surprinsi de cate lucruri au sa isi povesteasca cele doua. Oare cum s-o fi terminat seara?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate