Andi Constantin, de la „Burlacul”, spune cum este femeia perfectă în viziunea lui: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să...”

Noul burlac a mărturisit că este un romantic incurabil, gata să facă orice pentru femeia iubită!

Andi Constantin
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Nu de mult timp s-a aflat că Andi Constantin, fost concurent la Survivor România și fosta ispită de la Insula Iubirii, este protagonistul unei viitoare emisiuni care se va lansa anul acesta, Burlacul. Femeile vor trebui să-l seducă pe acesta și numai una îi va demonstra că este partenera perfectă de viață, care are toate calitățile necesare pentru a-i pune capăt zilelor de burlăcie.

Citeste si: Concurenții Survivor România 2021! LISTA COMPLETĂ după ultimele schimbări: Cine sunt Războinicii și Faimoșii din sezonul 2

Însă, pe buzele tuturor este o întrebare: cum trebuie să arate sau să se comporte femeia care-i va pune lacăt la inimă lui Andi.

Astfel că, nu cu mult timp în urmă, într-un unterviu pentru un post de televiziune, noul burlac a răspuns la această curiozitate a fanilor. Nu aspectul fizic este cel mai important pentru fosta ispită de la „Insula Iubirii”, ci ceea ce o femeie îl face să simtă. 

Cum trebuie să fie viitoarea iubită a lui Andi Constantin 

Andi Constantin
Femeia perfectă, în viziunea noului Burlac [Sursa foto: Instagram]

Andi Constantin a intrat în atenția publicului după ce a participat la Survivor România  și Insula Iubirii, unde a fost ispită și a pus la încercare alte relații.

Astfel că, acesta și-a făcut o imagine de ansamblu despre cum ar trebui să fie femeia alături de care vrea să înceapă o relație serioasă și cu care să-și clădească un viitor. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România! Fanii îl vor câștigătorul sezonului 2

Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat Andi Constantin într-un interviu, pentru Antena Stars. 

Noul Burlac dezvăluie ce defecte are într-o relație

Andi Constantin a recunoscut că unul dintre cele mai mari defecte pe care le are este că nu comunică atăt de mult într-o relație, ci se bazează pe alte lucruri.

Andi Constantin
Ce defecte are Andi Constantin întro relație [Sursa foto: Instagram]

De asemenea, aceasta a mai mărturisit, pentru Antena Stars, că poate trece peste o trădare în dragoste, însă nu știe dacă și-ar mai putea recăpăta vreodată încrederea în acea persoană. 

Citeste si: S-a aflat cine este Burlacul 2021! Protagonistul noului sezon este un fost concurent de la Survivor România

„Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a mai spus fosta inspită de la „Insula Iubirii”.

Andi Constantin și-a întâlnit deja marea dragoste a vieții 

În cadrul aceluiași interviu, pentru postul de televiziune Antena Stars, Andi a fost întrebat dacă a simțit vreodată că și-a întâlnit cea mai mare dragoste, iar răspunsul a fost unul pe măsură! 

„Probabil ca aceea nu va mai fi niciuna. Nu poți recrea un moment, trebuie să iubești cu o altă intensitate data viitoare”, a mai dezvăluit Andi Constantin, la Antena Stars.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărata relație dintre Adriana și Andi la Survivor România! Războinica a spus totul! ”Ne-am apropiat, stăteam unul lângă celălalt”! EXCLUSIV

Andi de la Survivor România, legătură secretă cu Sorana de la A.S.I.A?! Cei doi au ieșit împreună anul trecut!

Concurenții Survivor România! LISTA COMPLETĂ după ultimele schimbări: Cine sunt Războinicii și Faimoșii din sezonul 2

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021: Vei avea succesul garantat dacă vei avea mai multă încredere în propriile forțe

Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies