Andi Constantin, mărturisiri despre cele două mari iubiri din viața lui: "E prima femeie pentru care faci tot ce spuneai că nu o să faci vreodată"

Celebrul burlac a dezvăluit câte femei au reușit să-i cucerească inima până la această vârstă, dar și cum a fost experiența ca ispită, în cadrul emisiunii la care a participat.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andi Constantin este unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz-ul românesc. Chiar dacă a reușit de-a lungul timpului să cucerească o mulțime de domnișoare, tânărul a dezvăluit că doar două femei l-au făcut să simtă dragostea adevărată.

Citeste si: Ce calități trebuie să aibă iubita lui Andi Constantin. Burlacul și-a descris femeia perfectă

Andi Constantin a iubit doar de două ori până la această vârstă

Andi Constantin a povestit recent, în cadrul unui podcast, că prima poveste de iubire a trăit-o la 20 de ani, alături de o tânără de aceeași vârstă. Cunoscutul burlac a dezvăluit că femeia de care s-a îndrăgostit prima oară l-a făcut să se schimbe total și să-și încalce propriile limite într-o relație.

Andi Constantin a iubit doar de 2 ori până la 30 de ani

Andi Constantin

[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

La 24 de ani a cunoscut, însă, o altă parteneră, care i-a făcut din nou inima să bată puternic, după despărțirea de marea iubire: "Prima a fost la vârsta de 20 de ani.

Se pune. E prima femeie de care te îndrăgostești cu adevărat. Pentru care faci tot ce spuneai că nu o să faci vreodată. Era exact de seamă cu mine. Până în ea am avut numai femei mai mari ca mine. Mă rog, fete. A doua a fost la 24 de ani.", a declarat Andi Constantin, în podcastul găzduit de Alina Ionescu.

Andi Constantin, despre idila cu Hannelore de la Insulă

Andi Constantin

[Sursa foto: Captură video]

Andi, despre "idila" cu Hannelore

Deși a recunoscut că de când a terminat relația cu femeia de care s-a îndrăgostit la 24 de ani nu a mai simțit pentru nimeni ceva atât de puternic, Andi Constantin  a povestit că la un moment dat a crezut că poate înfiripa ceva frumos, în cadrul emisiunii la care a participat ca ispită. Mai exact, tânărul a mărturisit că a avut o conexiune specială cu Hannelore, însă diferențele de mentalitate și-au spus, într-un final, cuvântul: "La al doilea sezon mi-am cam ieșit din rol și putea fi mai mult, doar că

n-a fost să fie. Drept dovadă, eu am încercat. Într-adevăr, aveam un "love language", cam ne înțelegeam din priviri. Și chiar așa a fost, asta e foarte important. Mi s-a părut "wow".

Citeste si: Andi Constantin a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu mașina sub un TIR: „O secundă de neatenție”

Sincer îți spun. Știu cât de greu e să se întâmple asta cu un om, să te înțelegi din priviri și să gândești ce el gândește. A fost tare, doar că nu doar asta te leagă. Nu doar asta contează. Contează mai multe, felul în care tu privești viața, niște principii de viață, niște chestii cu care eu nu eram neapărat de acord cu ea. S-a întâmplat să se vadă la un moment dat că e o diferență între noi de mentalitate.", a adăugat Andi, în cadrul podcastului amintit.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies