Andi Moisescu a avut de furcă până i-a intrat în grații Oliviei Steer. Juratul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care îi este acum soție: "Orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu"

Prezentatorul tv a povestit cum a reușit să o cucerească pe partenera lui, dar și cât de mult a așteptat, până să formeze un cuplu cu ea.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani și formează împreună o familie frumoasă, însă juratul a povestit că nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe partenera lui. În cadrul unui podcast realizat recent, a cărui gazdă a fost Mihai Bobonete, prezentatorul tv a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția lui și cum a reușit

aceasta să îi atragă atenția.

Citeste si: Ce făcea Andi Moisescu înainte să se bucure de o carieră în televiziune? Juratul a făcut dezvăluiri sincere despre cea mai grea perioadă din viața lui: "Am plecat de jos"

Andi Moisescu și-a cunoscut soția prin intermediul televiziunii

Andi Moisescu a dezvăluit că a auzit de Olivia din întâmplare, deși ea lucra în cadrul aceluiași post de televiziune unde el își desfășura activitatea.

Prezentatorul a povestit faptul că un vecin de palier a fost cel care i-a menționat-o pe actuala lui soție, pentru că era vechi prieten cu ea și proveneau din același oraș: "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în cadrul podcastului amintit.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Andi Moisescu a cunoscut-o pe soția lui prin intermediul televiziunii

Andi Moisescu și Olivia Steer, în ziua nunții

[Sursa foto: Instagram]

Olivia Steer, o femeie greu de cucerit

Andi Moisescu a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să îi intre în grații soției lui.

Citeste si: Andi Moisescu a vorbit deschis despre relația cu Olivia Steer. Secretul unei căsnicii de durată: "Atunci când e dragoste reală..."

Dimpotrivă, Olivia a fost o femeie care s-a lăsat greu cucerită, astfel încât juratul a fost nevoit să apeleze la tot felul de trucuri, ca să o înduplece: "Atunci

am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor...că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu.", a mai adăugat Andi Moisescu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Olivia Steer și-a vaccinat copiii? Militanta anti-vaccinare a recunoscut: „Când am aflat toate informațiile...”

Andi Moisescu vorbește despre pandemia de coronavirus. Cum crede că va trece omenirea peste criza sanitară: „Important e să nu ne lase nervii”

Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer. Juratul de la Românii au Talent îşi laudă soţia la televizor

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Lovitură cumplită pentru Klaus Iohannis. Dezvăluirea care îl distruge: Este protejat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies