Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Vezi cine i-a ținut locul juratului

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Unul dintre prezentatori i-a luat locul.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Vezi cine i-a ținut locul juratului care a urmărit concurenții de acasă printr-un ecran.

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent

Andi Moisescu a lipsit de la câteva zile de filmare a emisiunii Românii au Talent, sezonul 11, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

”Și iată că unul dintre noi are probleme de sănătate în această seară și nu poate fi alături de noi. Andi, îți dorim să te faci bine repede”, a fost anunțul făcut de Pavel Bartoș.

Citeste si: Cine este Rareș Ionel Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Tânărul a impresionat jurații cu vocea sa

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Andi Moisescu, prezent la preselecții datorită tehnologiei

Juratul a privit concurenții show-ului de talente printr-un ecran. Totodată, Andi Moisescu a fost prezent la audiții tot printr-un ecran uriaș, amplasat în spatele scaunelor juraților.

”Pentru mine Românii au Talent este o sărbătoare și a rămas o sărbătoare de la primul sezon și până în ziua de astăzi, pe care o aștept și pentru care mă pregătesc și mă concentrez și sunt pregătit să mă bucur de fiecare clipă adică n-aș vrea să las

nimic la voia întâmplării. Când a venit necazul ăsta și m-a lovit cum i-a lovit pe toți pe neașteptate că nu bate la ușă, îți dai seama. Am fost pus în situația de a nu participa la niște filmări ceea ce este mai mult decât durerea în sine a fost lovitura asta că a trebuit să plec și am ratat sărbătoarea asta pe care o aștept în fiecare an”,
a spus Andi Moisescu, care a participat la filmări de acasă, urmărind concurenții printr-un ecran.

Citeste si: Cine sunt jurații de la Românii au Talent 2021. Vezi cine l-a înlocuit pe Mihai Petre în sezonul 11

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Captură YouTube]

Smiley, în juriul la Românii au Talent

Smiley a ocupat scaunul de jurat, lăsat liber de Andi Moisescu. Astfel, Pavel Bartoș a prezentat Românii au Talent fără partenerul său de comedie.

La masa juriului, colegii de jurizare îți făceau griji pentru starea de sănătate a lui Andi Moisescu.

”I-am scris lui Andi”, a spus Andra, iar Smiley a completat ”Îți dai seama că e un pic dărâmat”, în timp ce Alexandra Dinu a întrebat cum se simte colegul său, iar Andra și Smiley au răspuns la unison, „Da, nu are simptome, se sim te bine”.

”Sezonul ăsta pentru mine a fost total inedit pentru că am fost împărțit. Am fost jumătate în culise, jumătate în fața concurenților. În sezonul ăsta a trebuit să îi țin scaunul lui Andi”, a fost prima reacție a lui Smiley.

Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus
Andi Moisescu a lipsit de la filmările Românii au Talent, după ce s-a infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Captură YouTube]

Andi Moisescu, infectat cu noul coronavirus

Andi Moisescu s-a infectat cu noul coronavirus la sfârșitul lunii octombrie 2020, în timp ce aveau loc filmările la Românii au Talent, sezonul 11.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu la acea vreme.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt jurații de la Românii au Talent 2021. Vezi cine l-a înlocuit pe Mihai Petre în sezonul 11

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent, sezonul 11! Tânărul dansator a primit patru de ”DA”

Horoscop 27 Octombrie 2021: pe nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii câștigă respectul oamenilor

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. Nici România nu va scăpa

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies