Andi Moisescu face Sarbatorile in familie! Uite ce planuri are: "Sigur voi pacatui"

Andi Moisescu va petrece Sarbatorile de iarna in familie, alaturi de sotie, copii, dar si de alte rude.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereJuratul de la Romanii au talent a dezvaluit ca se va rasfata cu fel si fel de preparate, unele mai sanatoase, altele mai putin sanatoase.

"Să zicem că încercăm să mâncăm aproape sănătos cu stilul ăsta raw vegan. Dar, având în vedere că ieşim afară şi înghiţim gaze de eşapament, numai sănătoşi nu suntem. Şi, în afară de asta, la noi în familie funcţionează democraţia: fiecare e liber să mănânce ce vrea. De regulă, de Crăciun sau de revelion reunim familia, tot neamul. Şi anul acesta revelionul îl facem în familie, ne strângem toţi. Fiind vorba de o familie întreagă, 'câte bordeie atâtea obiceie', vor fi mai mulţi bucătari în familie. Gătesc o mătuşă, o bunică şi Olivia şi fiecare mănâncă ce vrea. Eu, personal, sunt sigur că voi 'păcătui'. Vom avea un meniu diversificat, cu siguranţă voi avea poftă şi voi gusta câte puţin din toate", a spus Andi Moisescu pentru Ring.

"Suntem o familie sportivă, care iubim snowboardul şi schiurile. De Crăciun vreau să mă odihnesc alături de cei dragi. Mai mult ca sigur mergem pe pârtie. Ce-i drept, copiii mi-au schimbat mult viaţa în bine, au rolul lor în viaţă. Cele mai utile Sărbători sunt alături de copii. Mereu în preajma Sărbătorilor îmi amintesc cu drag cum se reuneşte familia. La noi în casă, de când începe decembrie, există o mare nerăbdare. Mai nou, bradul îl împodobim mai devreme, iar băieţii mei se învârtesc în jurul lui parcă sunt ajutoarele lui Moş Crăciun. Mereu mă întreabă când vine Moşu` şi dacă au şi ei posibilitatea să îl vadă. Le-am explicat că şi eu am încercat să stau treaz, poate, poate îl prind, dar niciodată n-am reuşit pentru că fix când aţipeam, atunci ajungea. Anul acesta, David m-a anunţat că el nu va cădea pradă somnului, dar eu ştiu că e băiat cuminte şi îl va ajuta pe Moşu`",
a completat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate