Andi Moisescu, mesaj emotionant pentru Adrian Sarbu: "După 21 de ani de media, el continuă să-mi predea, iar eu continuu să învăţ"

Pentru ca este ziua lui Adrian Sarbu, cel care l-a facut vedeta si omul de televiziune care este azi, Andi Moisescu a postat un mesaj emotionant de 'La multi ani!'

novalue
Autor: I.M.D.

"Oameni care mi-au marcat cariera. Definitiv.

Era vara lui 1991. Am intrat în biroul lui improvizat într-un apartament de la etajul 4 al hotelului Forum. M-a luat direct. Am auzit că vrei să lucrezi cu noi. Ce ştii să faci? Cred că ştiu să pun muzică. Păi, ia să vedem… Cum îl chema pe basistul lui Hendrix? Am crezut că glumeşte şi că i-a spus cineva înainte că mănânc Hendrix pe pâine.

Dar, cum îl întâlneam prima oară am zis să răspund serios. Noel Redding. Perfect. De azi înainte eşti al meu.

Tot în ’91 am început şi facultatea. Intrasem la matematică, din pură pasiune. Eram convins că radioul e doar o opţiune inteligentă de a-mi consuma altfel timpul liber. Lui nu i-am spus niciodată asta. Mai ales că, de prin anul al 3-lea am început să mă îndoiesc chiar şi eu. Când îmi povestea în şedinţele nocturne unde-o să ajung şi ce-o să fac, mă gândeam că ori fabulează ori nu e în toate minţile. Mă uitam la el ca la un film SF. Când am avut însă nişte ore la clase de-a 12-a şi-am fost primit mai degraba ca DJ-ul de la ProFM şi mai puţin ca profu’ care ne dă teză, am început să cad pe gânduri.

Mi-aduc aminte că-n primul an de ProFM mi-a cerut să-mi pregătesc cu grijă intervenţiile, să mi le scriu pe hârtie. Aşa c-am început să scriu. Mai intâi foarte prost. După ce-mi tot arunca textele la gunoi, am început să prind secretele. Mai târziu, am susţinut în faţa lui prima prezentare pentru un proiect din radio şi mi-a rupt foile fără să le citească. A repetat gestul de încă vreo 3 ori, până m-a învăţat şi cum se face o prezentare.
În primele luni de televiziune a fost, dacă nu singurul, în mod cert cel mai mare susţinător al meu. A crezut în şansa mea, chiar împotriva convingerilor mele, care-mi spuneau că pot face orice, dar în niciun caz tv. Şi-uite aşa am juns să intru în cel de-al 22-lea an de când sunt al lui.

Mi-am amintit de-a lungul lui 2011 de oamenii care mi-au marcat cariera. De la Andrei Voiculescu şi Bose Ovidiu Paştina, Dumnezeu să-l odihnească, până la Florin Călinescu.
Deşi încă de prin clasa a 9-a mă visam un bun şi simpatic profesor de matematică, constat astăzi, cănd mă uit în urmă, că văd doar ProFM, Ora 7 Bună Dimineaţa, Te uiţi şi Câştigi, Dăruieşti şi Câştigi, Ministerul Comediei, Marcă Înregistrată, Românii au talent şi, inevitabil, ApropoTV. Adică exact ce încerca el să-mi spună şi nu-mi venea mie să cred.

Azi e ziua lui de naştere. În ce-l priveşte nu s-a schimbat nimic. După 21 de ani de media, el continuă să-mi predea, iar eu continuu să învăţ. În ce mă priveşte însă, din ’91 până astăzi s-au schimbat cam multe. Şi tot cam multe i se datoreză. La mulţi ani, Adrian Sârbu",
a scris Andi Moisescu pe blogul sau.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce gafă a făcut Cătălin Măruță la TV? Fiica lui, Eva, l-a tras imediat la răspundere: "Nu-mi place la tine..."

Cati Simionescu, recunoscătoare pentru familia ei. Soția lui Adrian Minune a fost susținută puternic de artist, în perioada în care a suferit un accident vascular cerebral:...

Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Cătălin Botezatu, de ziua lui? Cei doi au o prietenie de 30 de ani: "Sper să..."

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc în România! A fost găsit mort în propria casă. Locul de muncă ce pare urmărit de blestem

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies