Andi Moisescu si Olivia Steer fac sarbatori eco! "Avem un brad de Craciun ecologic, care salveaza de la taiere unul viu, in fiecare an"

Andi Moisescu si Olivia Steer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din televiziune. Au doi copii frumosi care se pregatesc intens sa ii primeasca pe Mos Nicolae si pe Mos Craciun.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu pentru protvmagazin.ro, Andi Moisescu spune ce vor primi copiii de la Mos Nicolae: "Din fericire pentru Mos Nicolae, l-au lasat sa aleaga el ce vrea sa le aduca. Ce-i sigur e ca nu vor primi vreo nuia, intrucat chiar au fost foarte cuminti. Ma rog, ca orice baieti, au mai facut ei si nazdravanii, firesti, e de parere Mosul, asa c-o sa-i surprinda placut. Pe Mos Craciun insa l-au organizat din timp, ca sa zic asa. I-au scris scrisori si i-au specificat exact ce-si doresc. Sunt in continuare fani ai familiei de locomotive Thomas & Friends, divizia Wooden Railway. Asa ca, de fiecare data cand au ocazia, isi completeaza colectia. Anul asta, din cate stiu de la Mos Craciun, mai vin vreo 4 locomotive si niste sine noi, de lemn. Caci baietii merg pe materiale ecologice."

Pentru Craciun, familia s-a pregatit cu un brad eco: "Avem un brad de Craciun ecologic, care salveaza de la taiere unul viu, in fiecare an. E deja acasa si abia asteapta sa fie impodobit."

Andi spune si ca exista o adevarata traditie de Mos Craciun: "Il asteptam personal pe Mos Craciun. Pana acum nu ne-a dezamagit. Mai devreme sau mai tarziu, a venit. Noi il asteptam si-l intelegem cand ajunge mai greu. Ştim ca trebuie sa se imparta intre multi copii. Abia apucam sa repetam putin poeziile alea, caci de fiecare data cand a venit, nici macar n-a pus mana pe sac pana n-am trecut toti de examenul artistic.", a spus Andi pentru protvmagazin.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate