Andra a facut o gramada de bani din muzica! Are peste un milion de euro in conturi - VEZI cat castiga intr-o sambata din evenimente

Andra este un artist extrem de iubit motiv pentru care foarte multi dau sume importante de bani pentru a o avea la o petrecere.

Distribuie pe:

fara descriereVedeta incaseaza circa 4.000 de euro pentru o cantare si avand in vedere ca se afla in showbiz de mult timp, multi isi pot da seama ca Andra are conturile pline.

"Andra este un artist bine platit, bine cotat care merge extraordinar de bine de cand este cu Maruta si este ok pentru ca el se ocupa de partea de management, tatal de partea de impresariat, banii raman in casa, e o afacere buna de familie si e normal sa fi trecut de mult timp de milionul de euro. Ea castiga 3, 4 mii de euro pe o cantare. Este o echipa mica si foarte rapida. Poti sa canti 3 nunti intr-o seara lejer, mai canti la doua zile ale orasului inainte, adica 20.000 de euro... sa iei banii astia intr-o seara nu e deloc usor. Deci inseamna 100.000 de euro pe luna"
a spus impresarul Radu Baron la Acasa TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate