Andra, anunt la TV despre Catalin Maruta! "Nu reusesc sa dau de el"

Andra nu reusea sa il prinda la telefon pe sotul ei, asa ca a apelat la un concurent de la Romanii au talent.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Andra, anunt la TV despre Catalin Maruta!


In articol:

In timpul filmarilor pentru emisiunea la care e jurat, Andra a incercat, in mai multe pauze, sa il sune pe Catalin Maruta. Prezentatorul nu i-a raspuns, iar sotia lui s-a cam ingrijorat.

Andra, anunt la TV despre Catalin Maruta! "Nu reusesc sa dau de el"

Cand un mentalist a venit pe scena de la Romanii au talent, Andra a apelat la ajutorul lui. "Fii atent! Poti sa te conectezi un pic la mintea lui Maruta? Ii poti spune sa ma sune?", a intrebat cantareata. "Nu promit nimic. Dar incerc", a spus mentalistul Andrei Pop. "Te rog! Ca nu reusesc sa dau de el", s-a plans Andra.

Citeste si: Emoționant, ce a făcut Marcel Pavel alături de un copil minune în timpul pandemiei de coronavirus

Citeste si: Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

Citeste si: În plină pandemie, un schit românesc de la Muntele Athos va primi un ajutor de un milion de euro pe an de la Statul român! Acum câțiva ani, un călugăr de la schit a refuzat două milioane de dolari de la Gigi Becali!

Mesajul transmis de Andra pe rețelele de socializare in timpul pandemiei de coronavirus

Andra este optimistă din fire și vede această perioadă ca pe un motiv de a sta mai aproape de cei dragi, dar nu contestă faptul că este o perioadă dificilă pentru toată lumea.

Andra, anunt la TV despre Catalin Maruta!

"Oricât ar fi de nesigur viitorul, în prezent ne găsim echilibrul, puterea de a spera. Singurul lucru bun în această perioadă este că suntem azi ACASĂ. Totul va fi bine! Trebuie să fie bine.", este mesajul scris de Andra pe Facebook, alături de fotografia care descrie perfect contextul actual.

Fanii au rămas impresionați de cuvintele scrise de Andra și au reacționat în consecință.

Citeste si: Andra este însărcinată? Imaginea care i-a pus pe jar pe fanii ei!

"Credem ca în acesta perioada de timp totul e straniu și conplex, dar trebuie sa avem răbdare și optimism", "DUMNEZEU sa ne apere de tot ce e mai rău (Răbdare)", "Speranța moare ultima ,deci să ne rugăm și să așteptăm, puterea este sus la domnul, el hotărăște soarta deci stați în casă și rugați-va cu credință că într-o zi va fi bine.", "Sper ca in aceste timpuri Grele, apreciem mai mult lucrurile mici dar esentiale! multa sanatate tuturor", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate