Andra câștigă războiul pe care îl purta de câțiva ani cu un escroc. După ani de umilință, artista a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi

Andra Măruţă și-a făcut dreptate în instanță, după ce un bărbat, pe nume Gary Corbett, a sabotat-o, înregistrând domeniul andra.ro. Artista avea numele de scenă protejat, ca marcă înregistrată.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Andra câștigă războiul pe care îl purta de câțiva ani cu un bărbat. Artista a apelat la autorități


In articol:

 După ani de termene în instanță, Andra a reușit să-l execute silit pe bărbatul care i-a „furat” numele și i-a afectat cariera.

În 2017, Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză cântăreței și l-a obligat pe deţinătorul domeniului andra.ro să îl cedeze artistei. 

„Admite acţiunea. Dispune încetarea înregistrării numelui de domeniu www.andra.ro şi transferul acestui nume de domeniu către reclamantă", a dispus instanţa, potrivit Spynews.ro.

Pentru că bărbatul nu a atacat hotărârea, aceasta a rămas definitivă.

Citeste si: A murit profesoara celebră în lume pentru căsătoria cu elevul pe care l-a violat. Au conceput primul copil când adolescentul avea 12 ani

Citeste si: Deputații au adoptat legea carantinei și izolării. În ce condiții vor fi internați pacienții. Proiectul de lege merge la Senat, care este for decizional

Citeste si: Povestea emoționantă a tinerei Arlena, o româncă adoptată în Elveția! Ce descoperire uluitoare a făcut despre familia ei naturală! ”O aveam în sânge”

Perioada de umilință a luat sfârșit pentru Andra. Artista a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi

Chiar dacă instanța i-a dat câștig de cauză încă de acum trei ani, Andra nu a putut intra în posesia domeniului respectiv decât anul acesta, după ce a deschis un alt proces, pentru a-l executa silit pe individul care s-a folosit de numele ei.

Andra a anunțat recent că a devenit, cu acte-n regulă, proprietara paginii web și i-a făcut inaugurarea, în spațiul virtual.

Cătălin Măruţă spunea în 2016 că „Este vorba despre domeniul andra.ro, deţinut în acest moment de o persoană care nu îl foloseşte. Asta în condiţiile în care Andra este o marcă înregistrată în România de mai bine de 15 ani", scrie Spynews.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate