Andra de la Puterea Dragostei, bătută de Bogdan Mocanu! Mama ei a ar fi povestit totul după despărțire: „Prin câte a trecut fata asta...”

Zvonuri șocante au apărut după ce Andra de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andra de la Puterea Dragostei a pus punct definitiv relații cu Bogdan Mocanu după ce a aflat că el a fost la o pensiune cu Bia,o fostă concurentă din emisiune. Deși el i-a cerut iubitei iertare pentru postura în care a pus-o și a spus că nu s-a întâmplat nimic între el și brunetă, Andra nici nu a vrut să audă explicațiile fostului ei iubit. Vizibil afectată de întreaga situație și cu ochii în lacrimi, le-a explicat fanilor ei cum s-a ajuns în această situați și ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Bogdan Mocanu, dar și cum se simte după ruptură.

Mama Andrei i-a transmis fiicei sale un mesaj de încurajare în care o asigura că o iubește, că va fi mereu alături de ea și că este bine că și-a dat seama ce fel de persoană este Bogdan.

fara descriere

Andra de la Puterea Dragostei, bătută de Bogdan Mocanu?!

După ce Andra de la Puterea Dragostei a făcut public mesajul de încurajare al mamei sale, un zvon înfiorător a apărut în mediul online. Mai mulți fania i frumoasei concurente susțin că Bogdan Mocanu era violent cu iubita lui și chiar a ajuns să o bată și că cea care ar fi dezvăluit aceste aspecte din relația lor este chiar mama ei.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

„Sincer,ai rezistat cam mult langa el... Mie nu mi-a placut cum se comporta in emisiune cu tine cand va certati... Apoi acasa banuiesc ca a fost mai rau. Eu sunt sigura ca iti va fi mai bine fara el…”, i-a transmis o fană Andrei de la Puterea Dragostei.

fara descriere

„Mama ei a spus într-un comentariu că Bogdan a bătut-o pe Andra”, a scris un alt fan.

„Azi dimineata mama ei a scris intr-un comentariu sa nu treaca peste violenta si ca Bogdan o batea. Deci cine stie prin cate a trecut fata asta...si eu imi doresc sa spuna tot adevarul.. Dar acum sufera si nu îi vrea raul... dar poate cu timpul o sa spuna”, a confirmat o altă susținătoare.

Citeste si: Bogdan Mocanu a amenințat-o pe Bia cu moartea. Andra Volos continuă seria dezvăluirilor după despărțire: „Fata aia m-a sunat plângând”

Citeste si: Andra Volos i-a dat replica lui Bogdan Mocanu. Despărțirea e definitivă. Mărturii șocante: „Am vrut să mă omor. Nu am crezut vreodată...”

„Nu pot să cred! Dacă e adevărat că a bătut-o, e un om de nimic! Un prefăcut, un fals! Nu am cuvinte”, a scris o altă susținătoare pe YouTube.

fara descriere

Mii de fani sunt alături de Andra de la Puterea Dragostei și îi transmis mesaje prin care o încurajează să rămână puternică. Frumoasa fostă concurentă le-a mulțumit tuturor pentru cuvintele frumoase în filmulețul pe care l-a publicat pe pagina ei de YouTube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate