Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu: „Mă uimești din ce în ce mai mult”

Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Andra și Bogdan Mocanu


In articol:

Andra de la Puterea dragostei și Bogdan Mocanu sunt din ce în ce mai apropiați, după ce au recunoscut că se plac extrem de mult.

În ciuda divergențelor, cei doi par să aibă o relație din ce în ce mai sudată, iar Andra i-a uimit pe urmăritorii săi de pe Instagram cu o declarație pe care a făcut-o.

Citeste si: Roxana Prințesa Ardealului, mesaj dur pentru femeile care îi critică relația cu Rusu de la Puterea dragostei

Citeste si: Cât de sexy este noua iubită a lui Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Manuela Oprișiu, imagini incendiare

Citeste si: Jador, afectat de relația lui Bogdan Mocanu cu Andra?! "Mi-a plăcut de ea, dar sper să fie fericiți până la urmă"

„Să mă îndrăgostesc de tine este al doilea cel mai bun lucru din lume, deoarece faptul că te-am găsit este primul”, a scris Andra în dreptul unei fotografii cu Bogdan Mocanu.

Andra de la Puterea dragostei și-a declarat iubirea.

Iar acest lucru nu a rămas fără răspuns din partea lui Mocanu, care se dă peste cap să o surprindă și să o facă fericită pe iubita sa. Bogdan i-a pregătit Andrei de la Puterea dragostei o prăjitură. În plus, acesta i-a dat și tricoul său.

Bogdan i-a făcut o surpriză Andrei.

Jador, afectat de relația lui Bogdan Mocanu cu Andra?! "Mi-a plăcut de ea, dar sper să fie fericiți până la urmă"

La plecarea din casa Puterea dragostei, Jador a vorbit frumos despre Bogdan Mocanu, însă a lăsat să se înțeleagă că nu i-a căzut tocmai bine relația pe care acesta a început să o aibă cu Andra, fata care i-a căzut și lui cu tronc în show.

Ieșit de o săptămâna din casa Puterea dragostei, Jador trece printr-o perioadă dificilă în aceste momente, mai ales din punct de vedere sentimental. Motivul... Andra, fata pe care manelistul a plăcut-o în show și cu care, din spusele lui, a avut parte de o noapte romantică interzisă, dincolo de camerele de luat vederi, și-a îndreptat, mai nou, atenția către Bogdan Mocanu."Este sufletul meu pereche", a spus frumoasă femeie despre... cel mai bun prieten al lui Jador!

Jador a spus în ce relație este acum cu Bogdan Mocanu

În mod surprinzător, nici Bogdan Mocanu nu a rămas dator, și, la rândul lui, a făcut tot felul de gesturi drăgăstoase pentru Andra în Turcia. De aici, poate, și regretele lui Jador, care, de aici, din România, pare dezamăgit de tot ce se întâmplă.

Cu toate acestea, Jador dă dovadă de demnitate și își respectă prieteniile pe care le-a avut în emisiunea Puterea dragostei. "Lumea din casă știe că eu am simțit ceva pentru Andra, dar dacă acum va fi cu Bogdan, prietenul meu cel mai bun, sper să le fie bine. Vreau să clarific un lucru! Orice s-ar întâmpla, că o să se bage o femeie între noi sau vor exista alt gen de intrigi, vă garantez eu că pe mine și pe Mocanu, nimeni și nimic nu o să ne despartă", a spus cântărețul într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate