Andra, fascinată de Vioris Zoppis la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a fost medaliat cu aur la Festivalul de la Monte Carlo

Andra, fascinată de Vioris Zoppis la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a fost pe placul juratei de la Românii au Talent 2022.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Andra, fascinată de Vioris Zoppis la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul venit din Italia a fost pe placul juratei de la Românii au Talent 2022.

Andra, fascinată de Vioris Zoppis la Românii au Talent, sezonul 12

Vioris Zoppis are 20 de ani, este acrobat și vine din Italia, de la Roma. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, a primit o medalie de aur din partea Prințesei Stephanie de Monaco, la Festivalul de Circ de la Monte Carlo.

”Mă numesc Vioris, știu că în România aveți un nume similar, Viorel, nu știu, poate numele meu este românesc. Am 20 de ani și practic acrobația de când aveam 10 ani. Am început să exersez la chingile suspendate la vârsta de 10 ani. Acesta e jobul meu și cea mai mare pasiune a mea.

Cel mai bun spectacol al meu a fost cel de la Festivalul de la Monte Carlo. Este un festival foarte important în lumea circului. Am avut ocazia să câștig aurul.

Prințesa Stephanie de Monaco mi-a înmânat medalia, în persoană”, a spus Vioris înainte de a urca pe scenă.

Citeste si: Cine este Raisa Radu, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Mihai Bobonete, emoționat până la lacrimi de concurentă

Vioris Zoppis, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

Vioris Zoppis, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Vioris Zoppis, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude pe acrobatul de la Românii au Talent 2022.

Vioris Zoppis i-a fascinat pe jurați cu numărul său, dar mai ales pe Andra, care l-a pus pe concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, să mai repete figura de final din numărul său.

Citeste si: Câți ani are Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent 2022. Tânărul este considerat ”copilul de diamant al României”

Vioris Zoppis, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

Vioris Zoppis, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Raisa Stanciu, moment emoționat la Românii au Talent 2022. Dragoș Bucur: ”Nu am vrut nici o secundă să te rănesc... ”

”Nu am văzut așa ceva. Eu am rămas fără cuvinte. Am oftat pentru că eu nu am văzut în viața mea ce a făcut omul ăsta. Mi se pare că e spectaculos, e sexy momentul lui, are toate datele să prindă la un segment cât mai mare de public.

Nici nu am aflat cum te cheamă, nici nu am aflat de unde vii, dar dacă poți să mai faci încă o dată priza de final ți-aș fi recunoscătoare.

Ce ai făcut tu bate orice record de la Românii au Talent, sincer, asta fără nici o glumă, dar performanțele tale sunt uimitoare, iar eu te felicit din toată inima.

Ai patru de DA și te așteptăm cu brațele deschise în etapa următoare”, i-a spus Andra concurentului de la Românii au Talent 2022.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Mentalistul va performa în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12

Iustin Călin, vocea de aur de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul are o poveste de viață impresionantă

Florin Mîndru a venit la Românii au Talent, sezonul 12. Celebrul tiktoker își caută iubită

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

Este informația momentului în România! Klaus IOHANNIS a făcut anunțul personal: Mâine va avea loc SEMNAREA

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Aflată după gratii, Elena Udrea a primit o veste foarte proastă. Și-a pierdut un obiect la care ținea enorm

Florin Mîndru a venit la Românii au Talent, sezonul 12. Celebrul tiktoker își caută iubită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies