Andra, gravidă pentru a treia oară? A fost la doctorul cu care a născut!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere
 
Încă de anul trecut, s-a speculat faptul că frumoasa artistă Andra ar fi gravidă pentru a treia oară. Dar oare să fie adevărat? Vedeta nu a confirmat şi nici infirmat nimic până acum, însă a fost surprinsă în timp ce ieşea de la medicul ginecolog cu care a avut cele două naşteri de până acum, conform Cancan. 
 
În toamna anului trecut, Andra şi-a pus pe jar toţi admiratorii, dar şi pe persoanele din jur, după ce a spus mai în glumă, mai în serios, că ar fi gravidă: ”Am uitat să vă spun că şi eu sunt gravidă”. 

 

 
 
Cântăreaţa Andra a povestit pe site-ul său despre prima seară alături de soţul ei, atunci când s-au sărutat pentru prima oară. După acea seară, acum, în prezent, Andra trăieşte o frumoasă poveste de iubire şi de familie alături de partenerul ei, dar şi alături de cei doi copii!
 
„Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, şi atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări şi gânduri comune: tandreţea, pasiunea. Am înţeles că suntem atât de potriviţi unul pentru celalalt”, a povestit Andra.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate