Andra, interviu sincer despre copiii ei. Pe cine au mostenit David si Eva?

Andra este o artista desavarsita, dar si o mamica implinita. Cand nu se afla pe scena, indragita cantareata are parte de toata sustinerea si dragostea sotului ei, dar mai ales, a celor doi copii pe care ii au impreuna.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereIntr-un interviu oferit publicatiei Unica, Andra a vorbit despre viata ei de familie si relatia pe care o are cu cei doi juniori, David si Eva. (Andra vrea sa mai slabeasca patru kilograme! Ce face pentru a reusi sa ajunga la silueta perfecta: "Am renuntat la... ")fara descriere
"Ei sunt mici şi prefer să îşi ocupe mintea şi timpul cu alte lucruri. Sigur că David, pentru că e mai mare, ştie că mama e artistă şi tata prezintă o emisiune, doar a mers cu noi pe platouri sau a participat la şedinţe foto. Îmi fredonează piesele care îi plac şi în rest are preocupările lui, sport, eroi de acţiune, poveşti. Eva e la altă etapă, explorează toate sertarele din casă, scoate tot şi ronţăie tot. Nu ştiu dacă ne moştenesc, David pare să aibă ureche muzicală, cântă la tobe, dar e încă devreme să ne dăm seama", a declarat Andra.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate