Andra, motivul real pentru care a plecat de la „Vocea” după numai un singur sezon. Ce nu i-a plăcut: „Mi-au promis producătorii că...”

Andra a anunțat și dacă va apărea vreodată alături de Cătălin Măruță într-un podcast.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din Româia.

Fără a mai avea nevoie de nicio introducere, Andra a reușit să doboare topuri muzicale și să fie cunoscută în țară drept una dintre cele mai bune voci din industria muzicală autohtonă.

Astfel, părerea ei într-un concurs muzicale cântărește greu. În sezonul opt din show-ul „Vocea României”, Andra a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Doar că nu a fost chiar ce și-a imaginat ea. Știa ce presupune emisiunea, dar nu s-a așteptat ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Astfel că după ce s-au încheiat filmările, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să-i găsească înlocuitor. 

Andra
Andra [Sursa foto: Instagram ]

Andra, despre cum credea că va fi emisiunea și cum a fost, de fapt: „ Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori

Artista a învățat de-a lungul timpului să facă față oricărei provocări, dar formatul emisiunii „Vocea României”, unde a fost jurat doar un singur sezon, a făcut-o să-și dea seama că sunt unele lucruri pe care nu este dispusă să le facă. 

Andra spune că în cadrul show-ului „trebuia să fie rea” și trebuia să să lupte cu ceilalți jurați pentru un concurent, iar adesea se ajungea și la mici „cuțite”, iar asta nu i-a plăcut deloc.

Ea își dorea doar să-i antreneze pe consurenți și să le împărtășească și lor din cunoștințele pe care ea le-a acumulat în timp, fiind o profesionistă desăvârșită. Așa că după ce s-au încheiat filmările la sezonul 8 al emisiunii, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să o înlocuiască în sezonul 9, căci nu mai vrea să facă parte din juriul emisiunii. 

Citeste si: Andra a spus adevărul despre relația cu soțul său. Care a fost motivul pentru care l-a ales pe Cătălin Măruță

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. 

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. 

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar. 

Andra
Andra [Sursa foto: Instagram ]

Andra și Cătălin Măruță, podcast de colecție?! „Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el”

La final, Mihai Morar a mai avut o singură curiozitate, când va apărea un podcast al lui Cătălin Măruță în care invitată să fie chiar soția lui, Andra. Iată ce spune artista despre o posibilă colaborare cu tatăl copiilor ei. 

Citeste si: Scandal în emisiune! Andra, atac la adresa lui Smiley care a enervat-o la culme: „Tu să taci! Vrei să te iubească toată lumea”

Andra: Apropo de podcast și a invita soția, e greu. Știe tot despre mine, nu știu cum ar trebui să pună întrebările pentru că el mă știe foarte bine.

Mihai Morar: Eu i-am zis lui Cătălin când l-am sunat: „Vrei tu să o inviți pe Andra în perioada următoare?” și zice „Nu”. 

Andra: Noi ne-am gândit la chestia asta. Noi am fost destul de deschiși cu tot ce s-a întâmplat în viața noastră, bineînțeles, cu ceea ce am vrut noi să se afle, că avem copii, că suntem părinți s-a aflat și n-am vrut să pară ciudat. Poate la un moment dat va exista și acest podcast. Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies