Andra rupe tăcerea! De ce a plecat de la emisiunea în care era antrenor: „A trebuit să renunț”

Andra Măruță a recunoscut de ce a părăsit Vocea. Frumoasa cântăreață nu a ascuns deloc motivul din spatele acestei decizii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România și mulți fani se bucurau să o vadă la televizor, în emisiunea în care juca rolul de antrenor. Frumoasa cântăreață a fost, însă, înlocuită de colegul ei de breaslă, Horia Brenciu. Vedeta a vorbit deschis despre motivele care au făcut-o să renunțe la emisiune. 

fara descriere

De ce a plecat Andra de la emisiune

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul emisiunii de talente, și din grupul de antrenori de la “Vocea”, să am și două turnee simultan (Tradițional – și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop. (...) A trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum!”, a declarat frumoasa artistă pentri Viva!

Horia Brenciu, încântat să revină după ce Andra a plecat

„Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări”, a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate