Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despărțit? El a ieșit din emisiune: „Am observat comportamentul ei, limbajul ei”

Bogdan Mocanu vrea să se despartă de Andra. Concurentul de la Puterea Dragostei e supărat pe iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei sunt la un pas de a se despărți. Motivul este modul în care frumoasa brunetă a dansat cu Andreea Pirui. Mișcările lascive ale iubitei lui l-au enervat teribil.

Jador și-a dat și el cu părerea despre felul în care au dansat cele două concurente, sugerând că ar fi femei ușoare. Între el și Andra de la Puterea Dragostei a izbucnit un scandal, iar ea avut o reacție care l-a revoltat pe Bogdan Mocanu.

Bogdan: Nu avem probleme. Am elucidat toate problemele. Nu știu dacă ne-am despățit, o să mă gândesc. Sunt prea încălzit acum ca să... Nu cred că asta este femeia care vreau să mă reprezinte pe mine în societate, femeia care aș vrea să fie mama copiilor. Am observat comportamentul ei, limbajul ei, modul în care s-a certat, faptul că nu a observat eforturile mele.

fara descriere

Citeste si: Andra și Roxana de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Jador: „Eu și Bogdan v-am împărțit pe amândouă, că așa meritați”

Andra: Știe bine cum sunt. De o lună tot tac. I-am spus lui Bogdan Mocanu să îi spună lui Jador să mă lase în pace.

Bogdan Mocanu: Eu și Jador ne sfătuim. Am observat că Andra nu observă eforturile mele, că eu i-am spus lui Jador să tacă. A văzut că sunt fasdl, știa că sunt fals, am tăcut cât am tăcut, când am văzut că s-a înhăitat cu Pirui. Jador mi-a luat apărarea.

fara descriere

După ce Andra de la Puterea Dragostei a adus mai multe completări povestirii lui Bogdan Mocanu, el s-a ridicat și a ieșit din emisiune.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate