Vedete

Andra si Catalin Maruta, amintiri despre primul lor sarut: "Atunci ne-am dat seama ca ne mai leaga ceva..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Andra si Catalin Maruta, amintiri despre primul lor sarut: "Atunci ne-am dat seama ca ne mai leaga ceva..."
icon photo

Andra si Catalin Maruta formeaza unul din cuplurile solide din peisajul monden autohton. Cei doi aniverseaza anul acesta 10 ani de casnicie si se pot lauda cu o casnicie bazata pe respect, dragoste, dar si cu o familie frumoasa.


Andra si-a amintit de curand primii fiori ai dragostei dintre ea si sotul ei. Se intampla la mare, atunci cand cei doi s-au sarutat pentru prima oara."Ne-am sarutat prima oara la mare, intr-o seara frumoasa, si atunci ne-am dat seama ca ne mai leaga ceva in afara altor preocupari si ganduri comune: tandretea, pasiunea. Am inteles ca suntem atat de potriviti unul pentru celalalt”, a declarat îndrăgita cântăreaţă pentru site-ul andraonline.ro.

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune