Andra și Cătălin Măruță au făcut mare anunț: „Se mărește familia. E băiat!”

Andra și Cătălin Măruță au făcut marele anunț alături de cei doi copii ai lor David și Eva.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Andra și Cărălin Măruță sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și au doi copii minunați care vorbes cu ușurință în fața camerelor de filmat. De curând Eva are un canal de Youtube unde apar toți membrii familiei și povestesc diverse întâmplări din viața de zi cu zi.

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” cu „colăceii la pachet”. Imagini jenante pe care nu dorește să le facă publice

Citeste si: Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară! Vezi cu ce trofee se mândreşte frumoasa cântăreaţă!

Citeste si: Jador, cel mai dureros mesaj, printre lacrimi amare: “Cu cine sa ma cert! Pe cine sa iert? Pe cine sa blestem? Sa fiti fericiti amandoi” | VIDEO

Andra și Cătălin Măruță au făcut mare anunț: „Se mărește familia. E băiat!”

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste și mame și nu de puține ori a zis ca ea ar mai vre un copil. Fanii așteaptă cu sufletul la gură marea veste și se pare că aceasta a venit și a fost dată chiar e toți cei patru membri ai familiei Măruță. Andra, Cătălin, David și Eva se aflau toți patru în mașină, se întorceau de la munte, când au decis că este vremea să împărtășească cu fanii lor una dintre cele mai importante decizii. 

„Am fost la munte. Și suntem, oare, toți în mașina asta? Asta este întrebarea”, a spus Cătălin Măruță pentru a da o notă de suspans videoclipului. Cei doi copii, așezați pe bancheta din spate a mașinii, au zâmbit imediat, iar Eva a început să facă prezența, după care David nu a mai rezistat și a spus dintr-o dată: „Am un anunț de făcut!”.

fara descriere

Cătălin Măruță a precizat că este vorba despre un anunț foarte important: „Ne luăm câine!”, a strigat David foarte bucuros.

„De vreo șase-sapte luni de zile tot vorbim să ne luăm câine, tot ne uităm pe internet, tot căutăm tot felul de rase se câini, în special tu ce-i drept (n.r. David). Fiecare cu ideea lui”, a spus Cătălin Măruță.

fara descriere

Familia Măruță a explicat că fiecare membru a venit cu ideea lui și tocmai de aceea a durat atât de mult să achiziționeze un animal de companie. În timp ce Andra și David au enumerat mai multe rase de câini, Cătălin Măruță a recunoscut că și-ar fi dorit o pisică.

„Da. Să știți că nu e fată. E băiat!”, a completat și Eva foarte entuziasmată de noul lor prieten.

fara descriere

Andra și Cătălin Măruță își măresc familia. Povestea noului membru al familiei

Cătălin a povestit că animalul de companie i-a ieșit în cale fix când se aștepta mai puțin și toată căutarea lor de câine de rasă s-a dus de râpă. Prezentatorul tv a spus că a luat cățelul de la un băiat, după ce el i-a povestit că l-a salvat din mâinile unor oameni care îl băteau și nu aveau deloc grijă de el.

„Am ieșit de la emisiune într-o seară și în stația de autobuz era un băiat care a vrut să facem o poză, să vorbim și când l-am văzut, avea în geacă un cățel mic, foarte frumos. A zis că l-a luat, a dat ceva bani, l-a luat de la niște oameni care nu prea aveau grijă de el. Și atunci m-a întrebat dacă eu vreau câine. Mie nu-mi venea să cred că fix despre câini vorbeam acasă toată ziua și atunci le-am trimis poză lor... S-au îndrăgostit de el.”, a povestit Cătălin Măruță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate