Andra și Cătălin Măruță, moment stânjenitor! Și-au dorit o noapte de vis, însă copiii i-au prins în fapt!

Au vrut să aibă parte de o noapte unică, însă au fost prinși de cei doi copii în dormitor. Andra și Cătălin Măruță, declarații sincere despre experianță.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Au vrut să aibă parte de o noapte unică, însă au fost prinși de cei doi copii în dormitor. Andra și Cătălin Măruță, declarații sincere despre experianță.


In articol:

Ceea ce trebuia să fie o noapte romantică în doi, s-a transformat într-un moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță. Cele două vedete nu se feresc niciodată să povestească și despre momentele mai puțin plăcute din viețile lor, iar de data aceasta, aceștia au vorbit despre faptul că au fost priniși de cei doi copii, în timp ce aveau un moment intim.

Andra și Cătălin Măruță, experiență rușinoasă

Citeste si: Cătălin Măruță a făcut anunțul despre al treilea copil! Prezentatorul vrea o familie cât mai numeroasă: ”Ne dorim copii”

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cătălin Măruță a răspuns în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, la o întrebare destul de intimă. Întrebat dacă el și Andra au fost vreodată prinși de cătrei cei mici în dormitor, prezentatorul de televiziune a avut un răspuns neașteptat.

Totuși, se pare că au avut parte de un episod de genul acesta, însă se pare că ei au reușit să se îmbrace destul de repede, iar Eva și Darius nu au intrat în dormitor peste ei. În plus, Măruță mai susține că a avut noroc, pentru că cei mici fac gălăgie, în momentul în care ies din camerele lor și astfel pot fi auziți cu ușurință.

Andra și Cătălin Măruță, experiență rușinoasă
Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii

„Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță, în cadrul unui interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

România se închide după alegeri? Un fost premier anunță prăpădul după 6 decembrie

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Andra, primele declarații despre a treia sarcină: „Chiar îmi doresc...”

Andra, despre cel mai mare secret din căsnicia cu soțul ei, Cătălin Măruță: „Dumnezeu ştie cum...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies