Andra și Măruță, așa cum nu i-ai văzut niciodată la televizor! Avem imagini EXCLUSIVE! Ce au putut să facă cei doi într-un magazin! Toată lumea s-a adunat să-i vadă

Andrea și Cătălin Măruță au făcut un spectacol în toată regula la supermarket.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nu e ușoară viața de vedetă, pentru că renunți cam la tot ce înseamnă intimitate. Andra și Cătălin Măruță ar putea însă candida cu succes la titlul de cel mai popular cuplu de vedete. Aceștia nu doar că nu refuză niciodată un fan care le solicită o fotografie, însă o fac mereu cu zâmbetul pe buze, și nu vorbim aici de momentele în care știu că sunt filmați sau în care sunt pe scenă.

fara descriere

O dovadă în acest sens o reprezintă și imaginile surprinse recent de paparazzi WOWbiz.ro. Cei doi au făcut un adevărat spectacol la un supermarket, acolo unde s-au fotografiat cu fanii care au năvălit pe ei. Au făcut-o însă în cel mai natural mod posibil și nu s-au limitat la asta, au schimbat câteva vorbe cu admiratorii lor.

Citeste si: Andra, fotografiată la o secție de votare din București! Cum a fost surprinsă cântăreața

Citeste si: Cătălin Măruță a strâns-o în brațe, a pupat-o și i-a făcut o declarație! Nu e Andra! "În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică"

Citeste si: Fiica Andrei calcă pe urmele mamei ei? Reacția adorabilă a Evei în momentul lansării noului cântec al artistei

Andra a plătit, Cătălin a cărat sacoșele

fara descriere

Și dacă nu era de ajuns, Andra a făcut și un scurt live cu Măruță în care acesta a prezentat o pungă cu covrigei. În tot acest timp, cei doi au rămas cu zâmbetul pe buze.

fara descriere

La final, ca un soț model, Cătălin i-a predat cardul bancar Andrei, care a făcut plata la aparatul self-pay. După aceea, el a apucat haiducește sacoșele și le-a urcat în căruț. Următoarea oprirea a fost la un restaurant, de unde cei doi și-au luat mâncare la pachet.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate