Andra si Razvan Gogan pe urmele actorilor Nicole Kidman si Jude Law

Cei doi frati care au intrat de trei ori in Cartea Recordurilor au lansat de curand cel de-al doilea videoclip din cariera lor.

Distribuie pe:

fara descriereAndra si Razvan Gogan au lansat videoclipul “Fulgii lui Mos Craciun”. Filmarile au avut loc in mare parte in apropiere de Rasnov, acolo unde s-au filmat si cateva secvente din filmul  Cold Mountain, in care protagonisti au fost Nicole Kidman si Jude Law. Andra si Razvan nu au ratat ocazia de a se fotografia chiar langa casa din lemn in care personajul principal interpretat de Jude Law se refugiaza la un moment dat.

Pentru realizarea videoclipului, cei doi au fost nevoiti sa isi infrunte frica de inaltime si sa se plimbe de mai multe ori cu telescaunul. Totusi, copiii  s-au comportat ca niste profesionisti si nu au lasat sa se vada  ca le este frica si nici ca au de indurat un ger napraznic.   

Andra si Razvan Gogan Andra (14 ani) si Razvan Gogan (11 ani) sunt frate si sora si de 10 ani se impart intre concerte, inregistrari in studio, lectii de dans, step si pian. Au la activ 31 de CD-uri lansate pentru care au si intrat in Cartea Recordurilor la sectiunea “Cel mai mare numar de albume lansate de catre un copil”.

Andra Gogan a intrat – de asemenea – in Cartea Recordurilor pentru “Cel mai lung concert sustinut de un copil” – 3 ore si jumatate in care a interpretat 55 de piese. Adolescenta canta la chitara, la pian, dubleaza voci pentru desene animate, preda lectii de step, ia lectii de dans cu renumitul Mihai Petre.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate